Fali dekorációk – tegye művészivé fényképeit!

Az Ön 5.550 Ft értékű utalványkódja*: WB624-EXW

Photos
*5.550 Ft értékű Discovery utalvány fali dekorációhoz. Eddig érvényes: 2023.01.31. A megrendelés minimális értéke: 11.000 Ft. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlattal vagy utalvánnyal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.
CCHIP Foto/Video 2022 Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Fényképezés: Általános értékelés nagyon jó A Saal Digital kiválóan megmunkált fotóvászonnal és éles, nagy kontrasztú nyomtatással örvendeztet meg. Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Teszteredmény: nagyon jó Nagyon jó és gyors szállítás A Saal abszolút bizonyítja magát a példaértékű minőséggel. A kifejlesztett fényképek fantasztikus részleteket mutatnak be, kiváló élességgel és színhűséggel. A Saal Digital a kiváló kontrasztokkal és a finom kivitelezéssel extra pontokat szerez. A fotókönyvek minősége a legjobb, amit valaha láttunk.

Az Ön fotója dizájnelemként!

Minden fontos rész egy karnyújtásnyira

 • 5.550 Ft értékű Discovery utalvány
 • Különböző felületek
 • Egyedi méretek
 • UV-álló színek
 • Letölthető ICC-profilok
 • 100%-os elégedettségi garancia – kockázatok nélkül

Discovery utalvány

Fedezze fel fali dekorációinkat

 • Tapasztalja meg a vibráló színeket és a kiváló minőségű anyagokat
 • Egyedi méretek
 • Fedezze fel különböző felületeinket
 • Az utalvány háztartásonként egyszer váltható be, akkor is, ha már rendelt faldekort vagy más terméket a Saal Digital-tól.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy az utalvány más akciókkal nem vonható össze.

Hogyan használhatom fel az utalványt?

Készítse el fali dekorációját lépésről lépésre

Töltse le Saal Design szoftverünket, és hozza létre faldekorációját kívánságai szerint.

Válasszon egyet a számos felületünk közül, hogy különleges jelleget kölcsönözzön faldekorációjának. A szinte minden anyaghoz tartozó egyedi formátumoknak köszönhetően faldekorációja hosszában és szélességében tökéletesen az Ön fotóprojektjéhez igazodik. A különböző típusú felfüggesztésekkel könnyedén felakaszthatja fali dekorációját.

Miután megadta a megrendelés adatait, a következő lépésben megjelenik egy beviteli mező az utalványkódjának. Írja be az utalványt a megadott helyre, és nyomja meg a beváltás gombot. Az utalvány értéke levonásra kerül a teljes összegből.

Acrylic

Ingyenes Saal Design szoftver

Saal Design szoftver

Fedezze fel a különböző tervezési lehetőségeket az ingyenes Saal Design szoftverben! Fotótermékét néhány kattintással ízlésének megfelelően személyre szabhatja. A fényképek hatékony megjelenítéséhez különböző effekteket és szűrőket is használhat.

Letöltés és telepítés

A Saal Design szoftver ide kattintva ingyenesen letölthető. A letöltés azonnal elindul. Ezt követően egy új oldal nyílik meg, amely részletesen ismerteti a letöltés és a telepítés folyamatát. A letöltés végeztével kövesse a böngészőben megjelenő utasításokat, és telepítse a szoftvert. A rendelési folyamat végén adja meg az utalvány kódját a szoftveren belül.

A fémnyomat és a csiszolt fémnyomat összehasonlítása

Ahhoz, hogy képeihez a lehető legjobb nyomatot kapja, a felület kiválasztása döntő fontosságú. A különböző felületek különleges megjelenést biztosítanak, és megadják képeinek a kívánt karaktert.

Ebben a videóban megismerheti a Metal Print és Brushed Metal Print faliképünk közötti legfontosabb különbségeket.

A Saal Digital előnyei

A minőség és a szállítási határidők megfelelnek a magas szintű előírásoknak

Kiemelt célunk, hogy kiváló szolgáltatást és a legjobb minőségű termékeket kínáljuk. Gyors gyártás, rövid szállítási idő és fantasztikus minőség a Saal Digital jellemzői. Jó példa erre a számos pozitív értékelés a szaklapokban, valamint ügyfeleink visszajelzései. Körülbelül 1-2 munkanapon belül az Ön termékei készen állnak a szállításra. Gyártási és szállítási időnket bármikor valós időben ellenőrizheti.

Ígéretünk Önnek

Cégünk filozófiájának alapja az Ön elégedettsége fotóipari termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Garantáljuk:

 • Kiváló minőségű, első osztályú fényképészeti termékek
 • A termékeket általában 1-2 munkanapon belül szállítjuk ki
 • Biztonságos fizetési módok
 • Gyártás és szállítás közvetlenül a gyártótól Saal Digital, közvetítők nélkül

Ha nem elégedett termékeinkkel, csapatunk a lehető leghamarabb segít Önnek gyors és kielégítő megoldást találni akár e-mailben, akár chaten.

Tervezzen most
Tervezzen most