Szoftver hibaüzenetek

Szoftver hibaüzenetek

Ritkán előfordulhat, hogy a szoftver hibaüzenetet jelenít meg. Javasoljuk, hogy első lépésként törölje az ideiglenes fájlokat, majd ellenőrizze, hogy a hibaüzenet továbbra is megjelenik-e.

Az ideiglenes adatok törlése

Nyissa meg a Beállításokat (a fogaskerék ikonon keresztül érhető el), és válassza az Ideiglenes adatok törlése lehetőséget. Jelölje be mindhárom lehetőséget, és erősítse meg a Törlés most opcióval:

  • Ideiglenes adatok törlése
  • Letöltött minták törlése
  • Miniatűrök törlése

Megjelenik egy párbeszédpanel, amely arról tájékoztatja, hogy a szoftvert be kell zárni. Kérjük, indítsa újra a szoftvert.

A hibaüzenet nem jelenhet meg újra, de ha mégis megjelenik, kérjük, ellenőrizze a következő pontokat

A hibaüzenet mindig ugyanazon az oldalon jelenik meg a projektben.

Ha a probléma csak bizonyos oldalakon jelentkezik, jelölje ki az érintett oldalakat, és törölje ki a projektből ezen oldalak teljes tartalmát. Ehhez kattintson a jobb oldali ablaktáblában az Oldal gombra, majd válassza az Összes kijelölése lehetőséget. Távolítsa el a kijelölt elemeket a billentyűzet törlés billentyűjének megnyomásával. A Rétegek között nem maradhatnak elemek.

Ezután nevezze át a képfájlokat, illessze vissza a tartalmat (az átnevezett képfájlokat, szövegdobozokat stb.) az oldalakba, és mentse a projektet új névvel.

A képek nem jeleníthetők meg/betölthetők meg

Először ellenőrizze, hogy a képek támogatott fájlformátumban vannak-e mentve.

macOS: Engedélyezze a tervezőszoftver teljes hozzáférését a merevlemezhez. A Biztonság > Adatvédelem > Teljes lemezelérés szakaszban megadhatja, hogy mely alkalmazásoknak legyen teljes lemezelérése. Itt adja hozzá a tervezőszoftverét. Ezután képesnek kell lennie látni a képforrásokat. Az engedélyezési problémák elkerülése érdekében próbálja meg tesztként az asztalra menteni a képeket.

Nem tudom feltölteni a megrendelésemet

Kérjük, ellenőrizze a számítógép beállításait, hogy nem blokkolja-e tűzfal vagy vírusirtó program a szoftvert. Ha ez a helyzet, oldja fel a Saal Design szoftver blokkolását ezekben a programokban. Ezután a feltöltésnek problémamentesen kell működnie.

A szoftver telepítése vagy elindítása nem lehetséges

Ha nem tudja telepíteni vagy elindítani a Saal Design szoftvert, ellenőrizze, hogy a szoftver kompatibilis-e az Ön operációs rendszerével, és hogy nem blokkolja-e a tűzfal.

Akár a tűzfal, akár a víruskereső/antivírus program blokkolja. Ha ez a helyzet, kérjük, oldja fel a Saal Design szoftver blokkolását ezekben a programokban.

A szoftver csak offline módban indul el

Valami megakadályozza, hogy a szoftver hozzáférjen az internethez. Kérjük, ellenőrizze a számítógép beállításait, hogy nem blokkolja-e tűzfal vagy vírusirtó program a szoftvert. Ha ez a helyzet, oldja fel a Saal Design szoftver blokkolását ezekben a programokban. Ezután a feltöltésnek problémamentesen kell működnie.

Hiba 3001, hiba 2038 vagy hozzáférés megtagadva üzenet

A szoftver nem tud hozzáférni a rendszerében lévő fájlokhoz. Kérjük, ellenőrizze, hogy van-e elegendő szabad hely a merevlemezen, hogy teljes hozzáférési joggal rendelkezik-e minden fájlhoz és könyvtárhoz, és hogy nincs-e vírusirtó szoftver, amely blokkolja a hozzáférést. Ha ez a helyzet, oldja fel a Saal Design szoftver blokkolását a megfelelő programokban. A feltöltésnek ezután problémamentesen kell működnie.

Még mindig problémái vannak?

Ha még mindig probléma merül fel, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal az alábbi információkkal:

  • Mondja el, hogy milyen lépéseket tett a használat során, amíg a hibaüzenet meg nem jelent.
  • Küldjön képernyőképet a problémáról
  • Adja meg az operációs rendszer nevét és verzióját.
  • Küldje el nekünk a hibanaplót

Szoftverhiba napló

A hibanaplót a szoftverben a jobb felső sarokban lévő fogaskerékkel ellátott Beállítások gombra kattintva, majd a megnyíló ablakban a Naplófájlokat tartalmazó mappa megnyitása gombra kattintva találja meg. Kérjük, küldje el nekünk az elmúlt 7 nap összes naplófájlját.