Értékesítési és számla beállítások

Értékesítési és számla beállítások

A Saal Digital teljesen ingyenesen gondoskodik a teljes értékesítési folyamatról, így Ön szabadon összpontosíthat az üzletére. Ebben a menüben azonban különböző, az értékesítési és számlázási folyamathoz kapcsolódó beállításokat talál, amelyekkel még jobban testre szabhatja és ellenőrizheti vállalkozását és márkáját.

Sales and bill settings panel

Számlázási beállítások

Ha szeretné, hozzáadhatja logóját, hogy az megjelenjen a számla felső sarkában. Így a márkája jelen lesz és látható lesz ügyfelei számára a pénztári folyamat során.

Upload image button

Egyszerűen kattintson a Kép feltöltése gombra, és töltse fel logóját a megadott paraméterek segítségével. A feltöltés után a képed itt lesz elérhető.

Logo in bill settings

A kép feltöltése gombra kattintva kicserélheti a logót, vagy a Törlés gombra kattintva eltávolíthatja. Ha a Kép szerkesztése gombra kattint, beállíthatja a kívánt konkrét vágást, és szükség esetén elvégezhet néhány módosítást.

Logo editor

A megrendelések kézi feloldása

Ha teljes ellenőrzést szeretne gyakorolni megrendelései felett úgy, hogy minden egyes megrendelést kézzel hagy jóvá, mielőtt az a gyártásba kerül, akkor ezt a lehetőség aktiválásával teheti meg.

Manual release orders option

Az ügyfelei által leadott összes megrendelés megjelenik a Megrendelések kezelése panelen, és várja, hogy kézzel jóváhagyja őket. Emellett e-mail értesítést is kap minden egyes leadott megrendelésről.

Order management panel with order waiting

Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiadja a megrendelést a gyártáshoz, hogy befejezze azt, vagy szükség esetén törli a megrendelést.

Order waiting for approval

Üzleten belüli gyűjtés

Ha azt szeretné, hogy a megrendeléseket az ügyfél által kiválasztott célállomás helyett egy adott címre küldjék, akkor aktiválhatja ezt az opciót. Ez nagyon hasznos, ha fizikai üzlettel rendelkezik, vagy személyesen szeretné a megrendeléseket kiszállítani ügyfeleinek.

In store collection option

Ha aktiválta, egyszerűen adja meg a címet, és a galériáiból és projektjeiből származó összes megrendelés erre a címre kerül elküldésre.

Megosztási funkció - Semleges megosztási link

Ez az opció lehetővé teszi, hogy teljesen semleges módon, a Saal Digitalra való hivatkozás nélkül küldjön megosztott linkeket ügyfeleinek. A Saal Digital opció alapértelmezés szerint be van jelölve. Ez azt jelenti, hogy a galériáira és projektjeire mutató összes megosztott link a saal-digital.net domain alatt lesz.
Ha a Photo Portal opciót választja, akkor a megosztott linkek a photo-portal.shop domain alatt lesznek. Ez azt jelenti, hogy ügyfelei nem látnak majd semmilyen utalást a Saal Digitalra, amikor meglátogatják az Ön tartalmait.

Sharing function

Ez a funkció az összes tartalmát érinti, mind a galériákat, mind a projekteket, valamint a profiloldalát.

Gallery with neutral link