Galéria beállítások

Galéria beállítások

Ebben a menüben a galéria megjelenítési szempontjait állíthatja be.

Gallery settings menu

Elsőként az Alapbeállításokat találja, ahol megváltoztathatja a címet, hozzáadhat egy leírást, és kiválaszthatja a galéria fotótípusát. Az alábbiakban különböző beállításokat talál a galériájához. Lehetősége van arra, hogy a galériája fejléceként egy képet jelenítsen meg, amely a galéria megosztott linkjének tetején lesz látható.

Gallery

Ha szeretné, aktiválhatja azt a lehetőséget, hogy ezt a fejlécképet kizárólag erre a funkcióra használja, és ne jelenítse meg a galérián belül.

Show title image option

A galérián belüli fényképek tartalmazhatnak címet és leírást. Ezeket a fotó kiválasztásakor, a jobb oldali oszlopban adhatja hozzá.

Gallery right column

A Galéria beállításaiban aktiválhatja azt a lehetőséget, hogy a fotó címe és leírása megjelenjen a galériában.

Photo title on gallery option

Ezen kívül itt aktiválhatja a vízjelet a galériában. És engedélyezheti a megjegyzéseket a galériájában. Ezeket a beállításokat követően találja a galéria megjelenésének módosítására szolgáló eszközöket.

Display options

Még arra is lehetősége van, hogy önállóan válassza ki a megjelenítési módot a mobileszközökön.

Mobile view

Ha befejezte a galéria beállításainak konfigurálását, kattintson a Mentés gombra. A galéria főképeinek beállítása. A jobb oldali menüben látni fogja, hogy van egy előre kiválasztott kép. Ez a kép alapértelmezés szerint a megosztás után a galéria fejléceként fog működni.

Gallery main image

A Fő kép módosítása gombra kattintva más képet is választhat. Megjelenik egy ablak, ahol kiválaszthat egy másik képet a galériából, vagy feltölthet egy másik képet, amely a galéria fő képeként fog működni.

Main image photo options

A kép szerkesztése gombra kattintva módosíthatja a galéria fő képét is.

Edit gallery main image

Ha a galériája már meg van osztva, és megnyitja a megosztott linket, akkor a galéria fő képét fogja látni, amely a galéria fejléceként működik.

Gallery with main image

Ha szeretné, lehetősége van arra, hogy eltávolítsa a fejlécet a galériájából. Ehhez meg kell nyitnia a galéria beállításait, és ki kell kapcsolnia a Főkép megjelenítése funkciót. A Galéria beállításaiban aktiválhatja a Fő kép csak fejlécként opciót is, így a fő kép csak a galéria fejléceként működik.

Main image only as header option