Galériák létrehozása

Galériák létrehozása

A galériák lehetővé teszik, hogy egyetlen online tárhelyen tárolja, rendszerezze, megossza és értékesítse képeit.

Galéria létrehozása

Gallery panel

Galéria létrehozásához a Galériák menüpontra kell lépnie, és a +Add gombra kell kattintania. Megjelenik egy felugró menü, amelyben megadhatja a címet, a leírást és kiválaszthatja a fotótípust. Miután kitöltötte, a Létrehozás gombra kell kattintania.

Add a new gallery menu

Egy új galéria fog megjelenni a Galériák között.

New gallery on Gallery panel

Az új galériát a galériára kattintva nyithatja meg. Látni fogja, hogy az új galéria üres.

Empty gallery

A képek hozzáadásához a +Add, Képek hozzáadása gombra kell kattintania, és ki kell választania azt a helyet, ahol a fényképeit tárolja. Vagy közvetlenül is hozzáadhatja a képeket úgy, hogy áthúzza őket egy mappából, és a galériába helyezi őket.

Add images optionsGallery with images

Algaléria létrehozása

A galériákon kívül lehetősége van arra is, hogy a galérián belül algalériákat hozzon létre. Ez nagyon hasznos a fényképek rendszerezéséhez, vagy a fényképek kiválasztásához, hogy elküldhesse azokat bizonyos embercsoportoknak. Algalériák létrehozásához a +Add gombra kell kattintania, és az Új algaléria hozzáadása lehetőséget kell kiválasztania.

Add sub-gallery button

Megjelenik egy felugró menü, amely lehetővé teszi a cím és a leírás megírását, valamint a fényképezés típusának kiválasztását. Itt aktiválhatja vagy deaktiválhatja azt a lehetőséget is, hogy a fő galéria megosztásakor automatikusan megossza az algalériát. Miután kitöltötte, a Létrehozás gombra kell kattintania.

New subgallery menu

Egy új algaléria fog megjelenni a galérián belül. Az új algalériát a galériára kattintva nyithatja meg. Látni fogja, hogy ez az új algaléria üres. A galériákhoz hasonlóan a +Add gombra kattintva adhat hozzá fotókat.

New subgallery created

És kiválaszthatja a fényképeket a fő galériából, hogy elhelyezze őket az algalériában. Csak vissza kell térnie a fő galériába, ha rákattint.

Gallery top menu

És válassza ki azokat a fényképeket, amelyeket az algalériába szeretne áthelyezni. Több fotó kiválasztásához a Több fotó kiválasztása jelölőnégyzetre kell kattintania, majd ki kell választania a fotókat. Ha egy kép ki van jelölve, a jobb oldali menüben megjelenik a másolás, az áthelyezés és a törlés lehetősége. A kiválasztott fényképek algalériába való felvételéhez válassza a másolást vagy az áthelyezést, az Ön igényeitől függően.