Kívánságlista

Kívánságlista

Amikor ügyfelei meglátogatják a galériát, a felhasználók kiválaszthatják kedvenc képeiket, hogy azokat a kívánságlistájukra tegyék. Így a felhasználók létrehozhatják saját gyűjteményüket, és akkor vásárolhatnak, amikor csak akarnak.

Gallery sample

A fényképek kívánságlistára való felvételéhez kattintson a szívre, amely minden egyes fényképen megjelenik, amikor az egérrel a fénykép fölé megy. Ugyanarra a szívre kattintva a fotó eltávolítható a kívánságlistáról. A kívánságlista a galéria jobb felső sarkában található, és egy szám jelzi a hozzáadott fényképek számát. Amikor az ügyfele erre a szívre kattint, az összes, a kívánságlistához hozzáadott képet látja, beleértve az algalériákban kiválasztottakat is.

Wish list sample

Innen az ügyfele megvásárolhatja a képeket, és eltávolíthatja a kívánságlistáról a nem kívánt képeket. Ezenkívül a felhasználók által a kívánságlistához hozzáadott képek a Galériában egy szívvel lesznek jelölve, ami látható az Ön számára.

Wish list icon notification

Ha egy galérián belül több képet választ ki, a jobb oldali menüben elérhető a CSV-fájl letöltése opció. Ez lehetővé teszi a felhasználó kívánságlistájához hozzáadott fényképek kiválasztását és a CSV-fájl letöltését, hogy gyorsan megtalálhassa azokat az Ön által használt külső szoftverben, például a Lightroomban.

Visszajelzés gomb

A kívánságlista visszajelző eszközként is használható. A Galéria beállításaiban van egy opció, a Visszajelzés gomb megjelenítése.

Show feedback button in gallery settings

Ha aktiválva van, a felhasználók a Kívánságlistában találnak egy Kiválasztás küldése gombot.

Send selection button in wish list

Erre a gombra kattintva megjelenik egy ablak, amelyben a felhasználónak meg kell adnia személyes adatait egy üzenettel együtt. Miután kitöltötte, és a beküldésre kattintott, kap egy e-mailt a vásárló üzenetével.

Send selection window

A vásárlója által kiválasztott fényképek a megfelelő galériában jelennek meg Önnek, egy szív ikonnal jelölve.

Heart icon on gallery