Megosztási beállítások

Megosztási beállítások

Ebben a menüben találja azokat az eszközöket, amelyekkel megoszthatja képeit és galériáit kapcsolataival és ügyfeleivel. Ezt az opciót akkor is aktiválni kell, ha el szeretné adni a képeit. Amikor először kattint a Megosztási beállítások gombra, egy képernyő kéri a megosztás aktiválását.

Activate sharing

Az aktiválás után különböző lehetőségek jelennek meg, amelyekkel testre szabhatja a galériája megosztásának módját. Itt lesz látható a létrehozott Megosztás link, amely a galériájához vezet. Ezt a linket kézzel másolhatja és beillesztheti, vagy egyszerűen a Megnyitás gombra kattintva megnyithatja a galériájához vezető Megosztott linket. Így láthatja, hogy a felhasználók hogyan fogják látni a galériát.

Share gallery menu

További lehetőségek állnak rendelkezésre a galéria megosztásának konfigurálására. Látni fogja, hogy a galéria beállításaiban írt cím a galéria megosztott linkjének alapértelmezett címeként került átmásolásra. Ha szeretné, felülírhatja a címet, hogy a megosztott linkben a galéria címeként jelenjen meg. A galéria leírását is felülírhatja, ha szeretné.

Override gallery description

Ha korábban engedélyezte a nyelveket az értékesítésben, akkor a lefordított címet és leírást itt adhatja hozzá a galéria megosztott linkjéhez a Fordítás gombra kattintva. Az engedélyezett nyelvek megjelennek, hogy kitölthesse őket.

Translations

Végül aktiválhatja a galéria közzétételének lehetőségét a profiloldalán. Így amellett, hogy a felhasználók a megosztott linken keresztül is elérhetik a galériát, a profiloldalán keresztül is meglátogathatják azt, az Ön által ott közzétett többi galériával együtt.

Publish on profile page

Biztonságos jelszóval

Ha szeretné, jelszóval is védheti a galériáját. Így csak azok a felhasználók férhetnek hozzá, akik ismerik a jelszót. A galéria eléréséhez manuálisan kell megadnia a felhasználóknak a jelszót.

Secure with password

Aktiválhatja a Regisztráció megkövetelése opciót is. Ekkor a megosztott linkhez hozzáférő felhasználónak regisztrálnia kell.

Require registration

Amint a felhasználó regisztrál a galériába, a galéria információs menüjében megjelenik.

User listed in gallery

Ha pedig a felhasználó új, akkor hozzáadódik a névjegyzékhez.

User on contacts

Látni fogja, hogy ha a Regisztráció megkövetelése opció aktív, akkor megjelenik az Első felhasználó jelszót rendel. ezt engedélyezheti, ami azt jelenti, hogy az első felhasználó, aki bejelentkezik ebbe a galériába, beállítja a galéria jelszavát.

Megosztott link küldése a kapcsolatoknak

A Megosztott link alatt találja a különböző lehetőségeket a galéria elküldésére és megosztására a felhasználókkal. A Megosztott link másolásával elküldheti az Ön által kiválasztott felhasználóknak az Ön által preferált módszerrel vagy platformon keresztül. Kattintson az E-mailben küldésre a link e-mailben történő elküldéséhez. Ez automatikusan megnyitja az alapértelmezett szoftvert, amelyet az eszközén az e-mail küldéshez kiválasztott. Vagy a megosztott linket közvetlenül a Fotóportálról e-mailben is elküldheti ismerőseinek, ha a Megosztás ismerősökkel gombra kattint.

Share link options

Ha ezt a lehetőséget választja, akkor megjelennek a korábban hozzáadott névjegyek és névjegycsoportok. Kiválaszthatja azokat, akiknek el szeretné küldeni a megosztott linket. Ha szeretné, itt további névjegyeket is hozzáadhat a Hozzáadás gombra kattintva.

Select contacts

Miután kiválasztotta azokat a kapcsolatokat, akik megkapják az e-mailt a galéria megosztott linkjével, kattintson a Folytatás gombra. Megjelenik egy új ablak, ahol megírhatja a szöveget, amely a megosztott linket kísérni fogja. Ha már létrehozott E-mail sablonokat az Értékesítésben, akkor kiválaszthat egyet a rendelkezésre álló legördülő menüből. Azt is észre fogja venni, hogy a korábban kiválasztott kapcsolatok már szerepelnek benne. Ha elkészült, kattintson az Üzenet küldése gombra, és ezek a kapcsolatok megkapják a galéria megosztott linkje mellé írt üzenetet.

Send message

Miután beállította a galéria megosztási beállításait, kattintson a Mentés gombra. Látni fogja, hogy a galéria állapota megváltozott.

Gallery status