Projekt létrehozása egy galériából

Projekt létrehozása egy galériából

A képek mellett a Saal Design szoftverben, az online áruházban vagy egy külső tervezőszoftverben létrehozott projektjeit is tárolhatja, kezelheti, megoszthatja és értékesítheti. Ezen túlmenően gyorsan és egyszerűen, közvetlenül egy galériából tetszőleges számú fotóterméket hozhat létre. A Galériák panelen legördítse le annak a galériának a menüjét, amelyből terméket szeretne létrehozni, és válassza a Termék létrehozása lehetőséget.

Gallery panel drop down menu

Ezt a lehetőséget a galérián belül is megtalálja. Amikor megnyit egy galériát, látni fogja, hogy a jobb oldali menüben különböző lehetőségek és információk jelennek meg a galériáról. Ebben a menüben találja meg azt a lehetőséget is, hogy terméket hozzon létre a galériában található fotókból. Ehhez csak a Termék létrehozása gombra kell kattintania.

Options within a gallery

Az online bolt automatikusan megnyílik, és megmutatja a Saal Digital által kínált különböző fényképészeti termékeket.

Photo products

A termék összes jellemzőjét testre szabhatja.

Professional Line XT features

És kiválaszthatja a fényképes termék létrehozásához kívánt módszert.

Design modes

Ha az AutoLayout módot választja, akkor a galériájában található összes fénykép elérhető lesz a tervezőben, hogy felhasználhassa a termék létrehozásához.

Designer with autolayout

Ha a termék létrehozását az Egyperces módot választja, a termék automatikusan a galériából kiválasztott fényképek felhasználásával jön létre.

Image selection

A termék létrehozása után bármilyen változtatást elvégezhet rajta. És további képeket is hozzáadhat egy másik galériából vagy eszközről, ha szüksége van rájuk. Innen a projektet a kosaradba is hozzáadhatod, megoszthatod és eladhatod, ha elkészült.

Professional Line created with one minute

Ha befejezte a projekt megtervezését, a projekt mentéséhez kattintson a Projekt mentése gombra. Adjon neki egy nevet, és kattintson a Mentés gombra.

Save project

Amikor megnyitja a Projektek panelt, megtalálja a projektjét azzal a névvel, amellyel elmentette.

Project panel with professional Line

Amikor kiválasztja a projektet, a jobb oldali menüben több lehetőség is megjelenik, köztük a Kosárba helyezés, a Beállítások megosztása és a Projekt eladása. Ezeket a lehetőségeket a projektben található 3 pont gombra kattintva is megtalálod.