Jogi nyilatkozat

Saal Digital Fotoservice GmbH
Zeppelinstraße 36
91187 Röttenbach
E-mail: support@saal-digital.hu
Ügyvezetők: Reinhard Saal, Robin Saal, Florian Stellwag

Forgalmiadó-azonosítószám: DE 250012471
Helyi bíróság Nürnberg HRB-No. 40162

Jogi közlemények, minőségbiztosítás, kizáró záradékok

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalunkon található információk mindenkor helyesek, aktuálisak és teljesek legyenek, ezért azokat szükség szerint folyamatosan és előzetes értesítés nélkül módosítjuk vagy kiegészítjük. Ennek ellenére ki kell zárnunk minden garanciát, felelősséget vagy szavatosságot a helyességre, aktualitásra és teljességre vonatkozóan. Ez vonatkozik minden olyan hivatkozásra, úgynevezett "hiperhivatkozásra" is, amelyet közvetlenül vagy közvetve ezen a weboldalon kínálunk. Nem tudunk felelősséget vállalni az ilyen külső oldalak tartalmáért, amelyekhez egy link vagy más hivatkozás segítségével jut el.

Továbbá nem vállalunk felelősséget az olyan közvetlen vagy közvetett károkért (beleértve az elmaradt hasznot is), amelyek e külső webhelyeken található információkra vezethetők vissza. A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Weboldalunk tartalma nem adható át harmadik félnek ellenszolgáltatás ellenében. A szerzői jog tiltja továbbá a weboldalunkon található képek vagy grafikák tárolását és sokszorosítását.

Online vitarendezés (ODR)

Inkább közvetlenül Önnel tisztázzuk az Ön problémáit, ezért nem veszünk részt a fogyasztói közvetítői eljárásokban. Ezen túlmenően nem vagyunk kötelesek részt venni semmilyen fogyasztói választottbíróság előtti vitarendezési eljárásban. Kérjük, ha bármilyen kérdése vagy problémája van, forduljon közvetlenül hozzánk. Az itt található űrlapokon keresztül léphet velünk kapcsolatba.

Az EU-bizottság online vitarendezési platformot (ODR) kínál. További információk itt találhatók https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm.

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: