Mit mondanak rólunk

Ismerje meg az Önhöz hasonló emberek sikertörténeteit

customername
Eva Krzak

"Ezt a könyvet nem sokkal a fiam születése után terveztem"

Évek óta a Saal Digital-tól rendelem a képeimet és a könyveimet, és mindig teljesen elégedett voltam. Így van ez ezzel a csodálatos könyvvel is a Professional Line-ból, ajándékdobozzal. Ezt a könyvet nem sokkal a fiam születése után terveztem, hogy a lehető legszebben őrizzem meg az első napok emlékét. A borító minősége csodálatos, a szerkezet nagyon elegánsnak tűnik, ahogy az ajándékdoboz is.

Amit szintén külön értékelek, az a nagyon jó papírminőség és a színtartóság. A vásárlóim, akiket újra és újra meglepek kis fotóajándékokkal, szintén minden alkalommal el vannak ragadtatva.

customername
Ollie Holder

"A fotókönyv minősége kivételes volt"

A nevem Ollie, és profi fotós és videós vagyok. Mindig úton vagyok a fényképezőgépemmel, mind hivatásszerűen, mind szabadidős céllal, de soha nem találtam időt arra, hogy munkáimról nyomtatott példányt készítsek. Itt jön a képbe a Saal Digital...

A Saal Digital nyomtatási szolgáltatását még a 2020 oldalon vettem igénybe, hogy egy gyönyörű gyűjteményt hozzak létre az évek során készített fotóimból. Az élmény fantasztikus volt, és bátran ajánlom ezt a szolgáltatást mindenkinek, aki kiváló minőségű és professzionális fotókönyvet szeretne.

Az egyik dolog, ami a legnagyobb benyomást tette rám, az a szolgáltatás egyszerű használata volt. A weboldal felhasználóbarát volt, a tervezési folyamat pedig egyszerű. Könnyű volt feltölteni a fotóimat, kiválasztani a könyv elrendezését és kialakítását, és nagyra értékeltem, hogy a megrendelés véglegesítése előtt előnézetben megtekinthettem a könyvet.

A fotókönyv minősége kivételes volt. A képek tiszták és élénkek voltak, a papír pedig vastag és tartós. Nagyon tetszett a fényes kivitel, amely egy csipetnyi eleganciát kölcsönzött a könyvnek. Azt is nagyra értékeltem, hogy különböző borítóváltozatok közül választhattam, beleértve a kemény, puha vagy bőrkötéses borítót.

Összességében nagyon elégedett voltam a Saal Digital használatával szerzett tapasztalataimmal. A könnyű használat, a kiváló minőségű nyomtatás és a gyors szállítási idő mind kiváló volt. A jövőben mindenképpen újra igénybe venném ezt a szolgáltatást, és ajánlom mindenkinek, aki egy gyönyörű és professzionális megjelenésű fotókönyvet szeretne készíteni.

customername
Yannick Lange

"Már egy ideje foglalkoztat az ötlet, hogy készítsek egy portfóliókönyvet..."

Néhány képem már a falon kötött ki, vagy utazási fotókönyvek részeként került kinyomtatásra. Ezek azonban csak a (legjobb) képeim kis része, és a könyvekben általában a történettel vagy az utazással versenyeznek.

Ezért már egy ideje foglalkoztat az ötlet, hogy készítsek egy olyan portfóliókönyvet, amelyben csak az elmúlt 10 év legjobb képei kerülnek bele, és amelyben a hangsúly kizárólag a fotókon van: Nagyméretű nyomtatás, szöveg nélkül, helyszíntől és fotóutazástól függetlenül.

Kihívás volt tehát, hogy izgalmassá tegyem a könyvet, és hogy közös témát adjak neki. Ezt úgy próbáltam elérni, hogy a képeket színhangulatok szerint rendeztem, ami egy ""színátmenetet"" eredményez a könyvben: A fehér téltől a szürkén át a zöldig, nyári sárga, nyári narancs, őszi narancs, őszi sárga, és végül vissza a fehér/kékhez...

customername
Sebastian Frank

"A nyomtatott képek egyszerűen valami más"

Volt szerencsém kipróbálni egy Fotókönyvet. Így azonnal éltem a lehetőséggel egy Portfóliókönyvre. Így megmutathatom az ügyfeleimnek az első benyomást a munkámról. És legyünk őszinték, a nyomtatott képek egyszerűen valami más. Így hát leültem a Saal Editorhoz, és néhány lépésben elkészítettem egy fotókönyvet.

A szoftver számomra intuitív, és az alkotás viszonylag gyorsan elkészült. Négy napon belül már ott is volt a könyv! Szuper gyors szolgáltatás! Most pedig térjünk rá a könyvre: Kiváló minőségű benyomást kelt, és jó a tapintása. Megfelel az elvárásaimnak, és tetszik a matt papír.

Az is jó, hogy a középső hajtás nem terjedelmes, így tényleg az egész képet láthatod. Újra megvenném, és fenntartás nélkül ajánlom. Köszönöm a lehetőséget a tesztelésre :-)