Fali dekoráció rögzítési lehetőségei

Ezen az oldalon megismerheti az általunk kínált rögzítési lehetőségeket, valamint azt, hogy mely termékekkel kompatibilisek, és miként kell őket összeszerelni. Szabványos rögzítőinket külön is megrendelheti, és felhasználhatja saját projektjeihez.

Szabványos rögzítők

standard mounting

A szabványos rögzítési lehetőség lehetővé teszi, hogy a fali dekorációkat könnyen és kis erőfeszítéssel felakaszthassa. Csak a hátuljára kell felragasztani őket.

 • Elölről nem látható
 • A szabványos tartók és a fali távtartók a megrendeléshez tartoznak, és összeszerelést igényelnek
 • Csak beltéri használatra alkalmas
 • Csak korlátozott méretben
 • Szögek vagy csavarok nem tartoznak a csomagba

Szerelési utasítások

Mounting standard instruction

Távolítsa el a szabványos rögzítőkön található védőfóliát, majd tetszőleges távolsággal rögzítse azokat a fali dekoráció hátuljára. Javasoljuk, hogy a művelet előtt tisztítsa meg a felületet. Tíz másodpercig nyomja le erősen a rögzítőket, majd várjon fél órát, mielőtt a képet a falra akasztaná. Ezután ragassza fel az átlátszó gumírozott elemeket a fali dekorációra távtartóként.

A fal típusától függően akár két csavarral is felakaszthatja a képet a falra.

Standard Mounting

Alumínium alkeret

aluminium subframe mounting

Ha ezt a lehetőséget választja, az alumínium alkeretet előre rögzítjük a fali dekoráció hátuljára. Mivel körülbelül 1 cm távolság van a fénykép és a fal között, ez olyan látszatot kelt, mintha a kép lebegne a levegőben.

 • Elölről nem látható
 • Minden méretben elérhető
 • Kizárólag beltéri használatra
 • Előre felszerelve a fali dekorációkra
 • A felakasztáshoz szükséges szögeket és csavarokat nem tartalmazza

Szerelési utasítások

Mounting subframe instruction

Az alumínium alkeret segítségével gyorsan és könnyedén rögzítheti fali dekorációit. A fal típusától függően akár két szög vagy csavar is elegendő a sínek felakasztásához. Rögzítőgyűrűkre vagy más hasonló segédeszközre nincs szükség.

Ha azt szeretné, hogy a képek galéria hatását keltsék, azok az alkeret és egy felfüggesztési rendszer segítségével is rögzíthetők. Ehhez helyezze be a kábelt a sínek alá, majd rögzítse a másik végét a mennyezethez vagy a falhoz. Ez a megoldás különösen alkalmas kiállításokhoz!

Távtartó rögzítők

standoff mounting

Ha ezt a lehetőséget választja, akkor a fali dekorációt távtartó rögzítőkkel és előre kifúrt lyukakkal szállítjuk.

 • A távtartó rögzítők nincsenek előre felszerelve.
 • A távtartó rögzítők fejei elölről láthatóak.
 • Csak bizonyos méretekhez áll rendelkezésre

Szerelési utasítások

Mounting standoff instruction
A fémes hatású távtartó rögzítők különösen alkalmasak táblák és más hasonló elemek rögzítéséhez, különösen kültéren. Ehhez a rögzítéshez szükség van négy, előre kifúrt lyukra a falban. A csavarok fejei a fali dekoráció előlapi borítására vannak csavarozva, ezért elölről láthatók. Kimondottan lenyűgöző rögzítési megoldás!
Mounting instructions photocanvas

A vászon feszessé tétele

Mounting instructions photocanvas 2

A vászon nyújtása

Ha egy idő után a vászonszövet feszültsége csökken, akkor a rendeléshez mellékelt négy ékkel újra beállíthatja azt. Csak dugja be ezeket a mellékelt lyukakba, hogy a vászon nagyobb feszültséget kapjon.

Tervezzen most