Nyomtassa a fényképét kiváló minőségű vászonra

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft felfedezés utalvány Wall Art. Érvényes a 2023.12.31. Minimális rendelési érték 11.000 Ft. Szállítás nem tartalmazza a szállítási díjat. Nem kombinálható más akciókkal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Érjen el exkluzív, galériába illő kinézetet!

A fénykép természetes, finom vászonra történő nyomtatása elegáns, stílusos, galériás megjelenést kölcsönöz a fényképnek. A legnagyobb felbontás és a maximális minőség lenyűgöző fényességet, valamint éles képeket biztosít.

A kézzel készült, nyomtatott vászon gondosan egy tömör, valódi fából készült ékkeretre van feszítve és hátul rögzítve. A felszerelés egyszerű; a vászon külön keret nélkül azonnal felakasztható. Mindössze két csavarra vagy szögre van szüksége a falban, amelyre a fakeretet felakaszthatja.

  • Természetes színű, finom vászonszövet (260 g/m²)
  • High-end latex nyomtatás 300 dpi felbontással.
  • Magas színélesség és maximális tisztaság
  • Masszív, valódi fa ékkeret (2 cm)
  • 35% pamut és 65% poliészter keverékszövetből készült.
  • A mintakészlet tartalmazza
  • Szakemberek számára: ICC profil elérhető

Finomítsa meg faliképeit lebegő kerettel

Szeretné, hogy a Wall Art egy extra érintés? Rendelje meg lebegő keretünket! Ez a kerettípus kiegészíti a képét, és professzionális galériás megjelenést biztosít. Válassza ki a témájához legjobban illő keretet fekete és fehér között.
A lebegő keret 8 mm-es vizuális rést hoz létre a Wall Art és a fakeret között, ami a képnek lebegő megjelenést kölcsönöz. A keretben lévő képét zárt konzolok segítségével függesztjük fel.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

A szélek tükrözésével és anélkül 

Vászonképet a szélek tükrözésével vagy anélkül is rendelhet tőlünk. A szélek tükrözése nélküli változatban a képet széltében visszahajtjuk a keretre. Ez a módszer olyan esetekben használható, amikor elegendő képanyag van a széleken való visszahajtásra.
Ha a teljes képet a Wall Art előlapján szeretné megjeleníteni, akkor a széleken tükrözött változatot ajánljuk. Itt a minta mind a négy oldalon tükrözve van. Amikor a vásznat a keret fölé feszítjük, csak a kép tükrözött része fordul át.
Photos

Különböző vastagságú fakeretek

A kinyomtatott vásznat kézzel feszítjük egy valódi fából készült vakrámára. Választhat, hogy 2 cm-es vagy 4 cm-es keretet szeretne, attól függően, hogy milyen jelleget szeretne kölcsönözni a vászonképnek.
A vastagságnak köszönhetően a 2 cm-es keret esetében választhat, hogy szeretné-e a szélek tükrözését. A 4 cm-es keret esetében csak a tükrözéses megoldás válaszható, hogy a kép fontos részei ne kerüljenek a keretre.
Photos
A fotóvászonhoz rendelkezésre álló felakasztási lehetőségek

A fotóvászonhoz rendelkezésre álló felakasztási lehetőségek

Ha fotóvásznat rendel, itt találja az összes rendelkezésre álló felakasztási lehetőséget:

Tervezzen most
Tervezzen most