Nyomtassa a fényképét kiváló minőségű vászonra

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft értékű Discovery utalvány fali dekorációhoz. Eddig érvényes: 2023.06.30. A megrendelés minimális értéke: 11.000 Ft. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlattal vagy utalvánnyal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Érjen el exkluzív, galériába illő kinézetet!

A fénykép természetes, finom vászonra történő nyomtatása elegáns, stílusos, galériás megjelenést kölcsönöz a fényképnek. A legnagyobb felbontás és a maximális minőség lenyűgöző fényességet, valamint éles képeket biztosít.

A kézzel készült, nyomtatott vászon gondosan egy tömör, valódi fából készült ékkeretre van feszítve és hátul rögzítve. A felszerelés egyszerű; a vászon külön keret nélkül azonnal felakasztható. Mindössze két csavarra vagy szögre van szüksége a falban, amelyre a fakeretet felakaszthatja.

  • Természetes színű, finom vászonszövet (260 g/m²)
  • High-end latex nyomtatás 300 dpi felbontással.
  • Magas színélesség és maximális tisztaság
  • Masszív, valódi fa ékkeret (2 cm)
  • 35% pamut és 65% poliészter keverékszövetből készült.

Tegye stílusosabbá fali dekorációját árnyékfuga kerettel

Szeretné különlegesebbé tenni fali dekorációját? Rendelje meg árnyékfuga keretünket! Ez a típusú keret kiegészíti a fényképét, és professzionális, galériába illő megjelenést kölcsönöz neki. A fekete és fehér keretek közül válassza azt, amelyik a legjobban illik a fénykép témájához.
Az árnyékfuga keret 8 mm-es vizuális rést jelent a fali dekoráció és a fakeret között, amely a képnek olyan hatást kölcsönöz, mintha az lebegne. A kereten belüli képet rejtett konzolok rögzítik.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

A szélek tükrözésével és anélkül 

Vászonképet a szélek tükrözésével vagy anélkül is rendelhet tőlünk. A szélek tükrözése nélküli változatban a képet széltében visszahajtjuk a keretre. Ez a módszer olyan esetekben használható, amikor elegendő képanyag van a széleken való visszahajtásra.
Ha a teljes képet a fali dekoráció előlapján kívánja megjeleníteni, akkor a széleken tükrözött változatot ajánljuk. Itt a minta mind a négy oldalon tükrözve van. Amikor a vásznat a keret fölé feszítjük, csak a kép tükrözött része fordul át.
Photos

Különböző vastagságú fakeretek

A kinyomtatott vásznat kézzel feszítjük egy valódi fából készült vakrámára. Választhat, hogy 2 cm-es vagy 4 cm-es keretet szeretne, attól függően, hogy milyen jelleget szeretne kölcsönözni a vászonképnek.
A vastagságnak köszönhetően a 2 cm-es keret esetében választhat, hogy szeretné-e a szélek tükrözését. A 4 cm-es keret esetében csak a tükrözéses megoldás válaszható, hogy a kép fontos részei ne kerüljenek a keretre.
Photos
Tervezzen most
Tervezzen most