Termékek iskolai és óvodai fotózáshoz

Találja meg a tökéletes személyre szabott fotótermékeket vállalkozása számára

Személyre szabható fotótermékek létrehozása az iskolai fotózáshoz

Személyre szabható fotótermékek létrehozása az iskolai fotózáshoz

A Saal Digital kiváló minőségű fotótermékek széles választékát kínálja óvodai és iskolai fotósok számára. Ezeket szabadon tervezheti és testre szabhatja webshopunkban vagy szoftverünkkel. Bővítse a kínált fotótermékek körét, hogy a szülők még szélesebb választékot kapjanak.

Döntse el, hogy saját maga rendel-e, vagy hozzon létre egy Fotóportál webáruházat, ahol a szülők egyszerűen, online rendelhetnek. Gyors gyártási és szállítási időt kínálunk, beleértve az expressz szállítás lehetőségét is, így gond nélkül tarthatja a határidőket!

Photo Portal: az Ön minden egyben eszköze a fényképészeti vállalkozásához

Photo Portal: az Ön minden egyben eszköze a fényképészeti vállalkozásához

Ha Ön olyan fotós, aki gyerek- vagy iskolai fotózásra specializálódott, a Photo Portal a tökéletes eszköz az Ön számára! Szuper egyszerű a fotók biztonságos megosztása, mivel minden egyes galériát külön-külön védhet jelszavakkal vagy más intézkedésekkel, például csak linkkel történő hozzáféréssel.

Az összes képet feltöltheti az egyes galériákba, vagy használhatja a QR-kódos módszerünket, ahol a galériák automatikusan létrejönnek. A szülők hozzáférhetnek saját galériájukhoz, kiválaszthatják kedvenc képeiket, és annyi nyomatot vagy fotóterméket rendelhetnek, amennyit csak szeretnének. Termékkészleteket is létrehozhat: olyan fotótermékek csoportját, amelyeknek az egész csomagra meghatározott eladási ára van. Ez lehetővé teszi, hogy a nyomatokat, fotómatricákat és egyéb termékeket egy csomagban értékesítse, és a szülők könnyen megvásárolhatják a készletet gyermekük számára online.

A tökéletes kombináció: Fotómappa és fotónyomatok

A tökéletes kombináció: Fotómappa és fotónyomatok

Tudjuk, hogy az iskolai fotózás során a változatosság kínálata kulcsfontosságú. Ezért talál egyedi formátumokat, nagyszerű kiviteleket és nincs minimális mennyiség a Photo Prints kínálatunkban, így annyi fotót rendelhet, amennyit csak szeretne!

Ha a Photo Prints mellett valami egyedit is szeretne kínálni, a Photo Folder a legjobb termék az óvodai és iskolai fotózáshoz. Teljesen személyre szabható, és megtervezheti a nagy választékban rendelkezésre álló mintáinkkal és szövegeinkkel. A Photo Folderben két 13 x 18-as Prints (egy tájkép és egy portré), valamint több portréfotó vagy fotómatrica számára van hely.

Adjon hozzá egy kreatív érintést a fotómatricákkal és mágnesekkel

Adjon hozzá egy kreatív érintést a fotómatricákkal és mágnesekkel

Igazi klasszikus, ha iskolai fotózásról van szó. A Saal Digital segítségével kiváló minőségű Fotómágneseket és Fotómatricákat is tervezhet, választhat fényes, matt vagy selyemfényű között. Ezek olyan eredeti termékek, amelyek különleges színt adhatnak a füzeteknek, évkönyveknek, a hűtőszekrénynek és még sok másnak!

Mind a mágneseink, mind a matricáink előre kilyukasztva érkeznek, így könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy a többi fotó megsérülne.

Tartalmazzon valami különlegeset: Fotó téglák

Tartalmazzon valami különlegeset: Fotó téglák

Ha valami eredetit szeretnél kínálni, ami kiemelhet téged a többi közül, a fotótéglák remek ötletet jelentenek! Nagyon népszerűek a gyerekek körében, mivel egy olyan fotótermékről van szó, amelyet először darabonként össze lehet rakni, és utána könnyű és szórakoztató megjeleníteni.

Különböző formátumokban és méretekben kínálhatja őket, attól függően, hogy Ön mit szeretne, vagy mi érdekli az ügyfeleit.

Fotószettek: tökéletes kiegészítője az iskolai csomagoknak

Fotószettek: tökéletes kiegészítője az iskolai csomagoknak

Élvezze ugyanazt a kiváló minőséget, mint a hagyományos fotónyomtatásaink, de szórakoztató elrendezésekkel, amelyek lemásolják kedvenc fényképét. Tökéletes az iskolai és óvodai csomagokba, mivel a szülők könnyedén feloszthatják a Fotószetteket, hogy egyedi fotókat ajándékozhassanak barátaiknak és családtagjaiknak.

Választhat előre elkészített sablonjaink közül, attól függően, hogy hány példányt szeretne, és mekkora méretű fotókat szeretne.

Ajánljon valami egyedit a fényképes ajándékainkkal

Ajánljon valami egyedit a fényképes ajándékainkkal

Ha szeretne egyedi tárgyakat kínálni iskolai csomagjaiban, a Fotóajándékok tökéletes választás! Ezeket nagyon könnyű megtervezni, és nagyszerű módja annak, hogy egy fotóból valami szórakoztatót csináljon!

Íme néhány javaslatunk, ha iskolai és gyerekfotózásról van szó:

  • Kulcstartók, amelyeket a szülők elajándékozhatnak a családnak és a barátoknak.
  • Fotós bögrék, amelyekkel vidám hangulatot varázsolhatsz minden reggeli vagy kávészünethez.
  • Fémdobozok, amelyekben biztonságosan tárolhatók az élelmiszerek és egyéb tárgyak.
  • Fotópuzzle-k, amelyek a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt szórakoztatóak lesznek!
Nagy formátumok: bármilyen fotóból gyönyörű fotóvászon lesz

Nagy formátumok: bármilyen fotóból gyönyörű fotóvászon lesz

Néhány fotónak nagyobb formátumra van szüksége! Ha óvodai vagy iskolai fotókhoz szeretne nagy formátumokat kínálni, fedezze fel faliképek kínálatát!

A Photo Canvas például nem véletlenül klasszikus, és tökéletesen működik a gyerekfotózáshoz. A lágy struktúra természetes megjelenést kölcsönöz neki, ami egyszerre fog örömet okozni a gyerekeknek és a szülőknek.

Tervezzen most