Fotónaptárak a Saal Digitaltól

Tizenkét oldal a különleges pillanatoknak

Falinaptárak

Falinaptárak

Fényképes fali naptárainknak nincs párja: személyes hangulatot varázsolnak bármilyen helyiségben, és ugyanakkor segítenek a rendszerezésben. Falinaptáraink rendkívül tartós és stabil alapanyagokból készültek, továbbá klasszikus spirálkötéssel és stabil akasztóval rendelkeznek, amely a spirálhoz van rögzítve, hogy ezáltal könnyen fel lehessen akasztani a falra. Ráadásul az oldalak könnyen forgathatók, így tökéletes rálátása lesz minden hónapra, továbbá az oldalak nem gyűrődnek meg lapozás közben, így nem keletkezik kár a naptárban.

Asztali naptárak

Asztali naptárak

Fényképes asztali naptáraink kiváló minőségű spirálkötéssel és stabil, kartonból készült hátlappal rendelkeznek, továbbá nagyszerű dekorációk az asztalokon, tálalószekrényeken vagy polcokon. Ha rendszerezni szeretné feladatait, és mindig kéznél szeretné tartani naptárát, az asztali naptár a tökéletes választás, hiszen bármikor rápillanthat, ha például az íróasztalára vagy az éjjeliszekrényére helyezi azt. Nem csupán hasznos kiegészítő, hanem nagyszerű megoldás arra is, hogy minden hónapban egy-egy más emléket elevenítsen fel.

Családi naptárak

Családi naptárak

Naptáraink minden előnyével ellátva és egy további funkcióval kiegészítve: hatékony szervezési eszköz a családok számára. Fényképes családi naptáraink segítségével rendszerezheti szerettei fontos eseményeit azáltal, hogy minden családtaghoz létrehoz egy külön oszlopot, amelybe beírhatja a személyes eseményeket. Mindezt úgy, hogy eközben gyönyörködhet a legszebb közös pillanataikban.

Kapjon inspirációt galériánkból!

Találja meg az Ön számára tökéletes kivitelezést

photoproduct

Fényképes naptárak

Élvezze képeit a Fujifilm Crystal Archive DP II fotópapírján, amely fényes, matt és selyem kivitelben kapható. Ez a fotópapír tartósságával és kiváló színvisszaadásával tűnik ki.

Nyomtatott naptárak

Nyomtatott naptárak

A digitális nyomtatás nagyobb olvashatóságot biztosít, amikor a naptárba ír, mivel a papír könnyen felszívja a tintát. Válassza ki a rendelkezésre álló lehetőségek közül a legjobban tetszőt, a matt felülettől a texturált felületig, amely organikusabb hatást kelt.

Miért érdemes a Saal Digitalnál vásárolni?

Professzionális fotólabor vagyunk, és kimondottan lelkesedünk a fényképészet iránt. Folyamatosan termékeink továbbfejlesztésére törekszünk, hogy nagyobb színvonalat érjünk el, és megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Modern online szolgáltatóként a kiváló minőségű fotótermékekre specializálódtunk, többek között a személyre szabott fényképes falinaptárakra, asztali naptárakra és családi naptárakra.

Nincs gyártói logó

Nincs gyártói logó

Egyik termékünk sem tartalmazza a logónkat. Ön egy teljesen semleges terméket kap.

Gyors kiszállítás

Gyors kiszállítás

Fotótermékeit rövid időn belül kézhez kapja. Nem kell sokáig várnia, a gyártási időnk csupán néhány munkanap.

Garantált elégedettség

Garantált elégedettség

A Saal Digitaltól történő rendelés stresszmentes. Ez annak köszönhető, hogy ügyfeleink elégedettsége vállalatunk filozófiájának központi részét képezi.

Kockázatmentes megrendelés

Kockázatmentes megrendelés

Megrendeléseihez számos biztonságos fizetési módot ajánlunk. Bankkártyájával, hitelkártyájával vagy PayPal-lal egyaránt fizethet.

Professzionális minőség

Professzionális minőség

Hiszünk abban, hogy kiváló minőségű fotótermékeket kell gyártanunk ahhoz, hogy garantálni tudjuk a kiválóságot. Fényképei nálunk a legjobb kezekben vannak!

Tervezzen most
Tervezzen most