Asztali fotónaptárak

Egyedi naptár az íróasztalra

Asztali naptárak

Asztali naptárak

Fényképes asztali naptáraink kiváló minőségű spirálkötéssel és stabil, kartonból készült hátlappal rendelkeznek, továbbá nagyszerű dekorációk az asztalokon, tálalószekrényeken vagy polcokon. Ha rendszerezni szeretné feladatait, és mindig kéznél szeretné tartani naptárát, az asztali naptár a tökéletes választás, hiszen bármikor rápillanthat, ha például az íróasztalára vagy az éjjeliszekrényére helyezi azt. Nem csupán hasznos kiegészítő, hanem nagyszerű megoldás arra is, hogy minden hónapban egy-egy más emléket elevenítsen fel.

Naptárak tökéletes formátumban az íróasztalára

Felületek asztali naptárakhoz

Felületek asztali naptárakhoz

Válasszon prémium kategóriás papírválasztékunkból, kiváló minőségű színes nyomtatással. A nyomtatott naptárak ideálisak, ha tollal vagy ceruzával szeretne írni rájuk, mivel nagyszerű olvashatóságot biztosítanak, a matt és a texturált felületek pedig ideálisak.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Válasszon a naptárához a minták széles skálájából

Válasszon a naptárához a minták széles skálájából

Teljesen személyre szabott naptár létrehozása

Használja kedvenc színeit

Használja kedvenc színeit

Személyre szabhatja asztali naptárát a lehető legjobban, ha a munkanapokhoz, ünnepnapokhoz, vasárnapokhoz és fontos dátumaihoz kiválasztja az Önnek legjobban tetsző színt. A háttérszínt és annak átlátszatlanságát is testre szabhatja.

Adjon hozzá ünnepnapokat és saját dátumokat

Adjon hozzá ünnepnapokat és saját dátumokat

Az "Ünnepnapok" menüben megtalálja a kiválasztott ország és régió ünnepnapjainak előre beállított listáját. Emellett szabadon bővítheti vagy módosíthatja ezt a listát saját dátumok, például születésnapok, évfordulók vagy az Ön számára fontos események eltávolításával vagy hozzáadásával.

Válassza ki a naptártábla méretét

Válassza ki a naptártábla méretét

Attól függően, hogy több helyet szeretne-e a fényképeknek, vagy inkább a hónap napjainak megjelenítéséhez szeretne több helyet, tetszés szerint módosíthatja a naptártábla méretét.

Ossza meg naptárát

Ossza meg naptárát

Néhány kattintással megoszthatja projektjét azzal, akivel csak szeretné. Akár a családoddal vagy a barátaiddal, hogy láthassák a naptáradat, hozzászólhassanak, vagy leadhassák a saját megrendeléseiket, vagy ha szakember vagy, hogy közvetlenül az ügyfeleidnek adhasd el.

Miért érdemes a Saal Digitalnál vásárolni?

Professzionális fotólabor vagyunk, és kimondottan lelkesedünk a fényképészet iránt. Folyamatosan termékeink továbbfejlesztésére törekszünk, hogy nagyobb színvonalat érjünk el, és megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Modern online szolgáltatóként a kiváló minőségű fotótermékekre specializálódtunk, többek között a személyre szabott fényképes falinaptárakra, asztali naptárakra és családi naptárakra.

Nincs gyártói logó

Nincs gyártói logó

Egyik termékünk sem tartalmazza a logónkat. Ön egy teljesen semleges terméket kap.

Gyors kiszállítás

Gyors kiszállítás

Fotótermékeit rövid időn belül kézhez kapja. Nem kell sokáig várnia, a gyártási időnk csupán néhány munkanap.

Garantált elégedettség

Garantált elégedettség

A Saal Digitaltól történő rendelés stresszmentes. Ez annak köszönhető, hogy ügyfeleink elégedettsége vállalatunk filozófiájának központi részét képezi.

Kockázatmentes megrendelés

Kockázatmentes megrendelés

Megrendeléseihez számos biztonságos fizetési módot ajánlunk. Bankkártyájával, hitelkártyájával vagy PayPal-lal egyaránt fizethet.

Professzionális minőség

Professzionális minőség

Hiszünk abban, hogy kiváló minőségű fotótermékeket kell gyártanunk ahhoz, hogy garantálni tudjuk a kiválóságot. Fényképei nálunk a legjobb kezekben vannak!

Tervezzen most
Tervezzen most