Fotófüzetek a Saal Digitaltól

Fedezze fel fényképeit kiváló minőségben

Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Fényképezés: Általános értékelés nagyon jó A Saal Digital kiválóan megmunkált fotóvászonnal és éles, nagy kontrasztú nyomtatással örvendeztet meg. Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Teszteredmény: nagyon jó Nagyon jó és gyors szállítás A Saal abszolút bizonyítja magát a példaértékű minőséggel. A kifejlesztett fényképek fantasztikus részleteket mutatnak be, kiváló élességgel és színhűséggel. A Saal Digital a kiváló kontrasztokkal és a finom kivitelezéssel extra pontokat szerez. A fotókönyvek minősége a legjobb, amit valaha láttunk.
Egyedi, mint amilyenek az Ön fényképei

Egyedi, mint amilyenek az Ön fényképei

A fotófüzet lapjait és az átlátszó védőborítót kiváló minőségű spirálkötés fogja össze. A spirálkötés lehetővé teszi az oldalak könnyű lapozását és a sík oldalelrendezést. Az oldalakat teljesen át is fordíthatja, hogy egyszerre csak egy képet jelenítsen meg.

photoproduct

Papírfelületek

Válasszon a prémium matt papír és az art nyomat között. A kiváló minőségű, hatszínű nyomtatásnak köszönhetően a képei pengeélesek lesznek. A fotófüzet számtalan formátumban, embléma vagy vonalkód nyomtatása nélkül rendelhető.

A fotófüzetek formátumai

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Tervezzen most
Tervezzen most