Az első fotókönyv, amely csupán 3.700 Ft

5.550 Ft Discovery utalvány*: FB834-EXP

*5.550 Ft utalvány egy fotókönyvre, érvényes a 2024.06.30. Minimális rendelési érték 9.200 Ft. A szállítási költséget nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlatokkal vagy kuponokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Fényképezés: Általános értékelés nagyon jó A Saal Digital kiválóan megmunkált fotóvászonnal és éles, nagy kontrasztú nyomtatással örvendeztet meg. Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Teszteredmény: nagyon jó Nagyon jó és gyors szállítás A Saal abszolút bizonyítja magát a példaértékű minőséggel.

A Saal Digital kiváló minőségű fotókönyve

A legfontosabb tudnivalók áttekintése

 • 5.550 Ft fotókönyv-utalvány
 • Matt vagy fényes kivitel
 • LayFlat kötés hajtások nélkül
 • Logó nélkül
 • 100% elégedettségi garancia - kockázatmentes vásárlás
 • 1-2 munkanap alatt elkészül

A Discovery Voucher

Tegye meg felfedezését

 • Fedezze fel a rendelkezésre álló méretek széles választékát
 • Matt és fényes kivitelek mind a borító, mind a szóróanyagok esetében.
 • A layflat kötésnek köszönhetően panorámaképeket helyezhet el a szóróanyagokon keresztül anélkül, hogy középen elveszítené az elemeket.
 • Az utalványt minden háztartás egyszer válthatja be, függetlenül attól, hogy korábban már rendelt-e fotókönyveket vagy más termékeket.
 • A felfedező utalvány nem kombinálható más akciókkal

Hogyan válthatom be a kupont?

A fotókönyve lépésről lépésre

Töltse le az ingyenes szoftvert, és kezdje el elkészíteni álmai fotókönyvét. Válassza ki a formátumot, a kivitelezést és a várható oldalszámot.

A következő lépés, hogy úgy tervezze meg a fotókönyvét, ahogyan szeretné. Adjon hozzá saját képeket, kereteket vagy háttereket, és testre szabhatja effektekkel, szűrőkkel és egyéb funkciókkal. Végül ellenőrizze projektjét a szoftverben található súgók segítségével. Elégedett vagy? Ha igen, fejezze be a megrendelési folyamatot.

Miután megadta a megrendelés adatait, a következő lépésben megjelenik egy beviteli mező a kuponkódjának. Írja be a kódot a megadott mezőbe, és adja le rendelését. A kupon értéke ezután levonásra kerül a teljes összegből.

Photos

Az ingyenes Saal Design szoftver

A Saal Design szoftver

Fedezze fel az ingyenes Saal Design Software sokoldalú tervezési lehetőségeit. Egyedi hátterekkel, szegélyekkel, clip artokkal és még sok mással személyre szabhatja fotótermékeit, és a szövegdobozok segítségével a kívánt helyre helyezheti a szöveget. Különböző effekteket és szűrőket is használhat fotóinak hatékonyabb megjelenítéséhez.

Letöltés és telepítés

Az ingyenes Saal Design szoftver ide kattintva tölthető le. A letöltés azonnal elindul. Ezt követően egy új oldal nyílik meg, amely részletesen ismerteti a letöltés és a telepítés folyamatát. A letöltés végeztével kövesse a böngészőben megjelenő utasításokat, és telepítse a szoftvert. A rendelési folyamat végén adja meg a fotókönyv kuponkódját a szoftveren belül.

Fotókönyv oktatóvideó

Hogyan tudok fotókönyvet létrehozni a Saal Design szoftver segítségével?

Az oktatóvideó által megismerkedhet a Saal Design szoftverrel – kezdve a szoftver elindításától egészen a fotókönyv megrendeléséig. Fedezze fel a Saal Digital termékeinek világát, valamint a számos rendelkezésre álló konfigurációt és dizájnlehetőséget. Lépésről lépésre bemutatjuk és példák segítségével elmagyarázzuk a design szoftver különböző funkcióit, egészen a fotókönyv megrendelésének pillanatáig.

Miért érdemes a Saal Digitalnál vásárolni?

Megfelelés az elvárásoknak – minőség és szállítási idő

A legmagasabb célokat tűztük ki: a legjobb minőséget és a kiváló szolgáltatást. Gyors gyártás, rövid szállítási idő és kiváló minőség: ezek a tulajdonságok különböztetik meg a Saal Digitalt a versenytársaktól. Ezt a szakmai folyóiratok által elvégzett számos teszt, valamint az ügyfelek által adott értékelések is alátámasztják. A termékei általában 1–2 munkanapon belül készen állnak a szállításra. Lehetősége van ellenőrizni az aktuális szállítási időnket online valós időben, amikor csak szeretné.

Fizetés és szállítás

A Saal Digital ár-érték aránya utolérhetetlen. A rendelkezésre álló fizetési módok kényelmesek és biztonságosak, a rendelések kiszállítását pedig megbízható szállítási partnerek végzik.

Ígéretünk

Ügyfeleink termékeinkkel és szolgáltatásainkkal való elégedettsége küldetésünk kulcsfontosságú részét képezi.

Éppen ezért a következőket garantáljuk:

 • Kiváló minőségű prémium fotótermékeket
 • 1–2 munkanapon belüli kiszállítást
 • Biztonságos fizetést PayPal segítségével
 • Közvetlenül a gyártótól, a Saal Digitaltól

Amennyiben nem elégedett a fotókönyvvel, örömmel segítünk a probléma megoldásában. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan megoldást találjunk, amely megfelel az elvárásainak. Az ügyfélszolgálati csapatunkkal bármikor kapcsolatba léphet.

Tervezzen most
Tervezzen most