Az első fotókönyv, amely csupán 3.700 Ft

5.550 Ft Discovery utalvány*: FB834-EXP

Photobook Discovery Voucher
*5.550 Ft utalvány egy fotókönyvre, érvényes a 2022.09.30. Minimális rendelési érték 9.200 Ft. A szállítási költséget nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlatokkal vagy kuponokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.
Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Fényképezés: Általános értékelés nagyon jó A Saal Digital kiválóan megmunkált fotóvászonnal és éles, nagy kontrasztú nyomtatással örvendeztet meg. Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Teszteredmény: nagyon jó Nagyon jó és gyors szállítás A Saal abszolút bizonyítja magát a példaértékű minőséggel. A kifejlesztett fényképek fantasztikus részleteket mutatnak be, kiváló élességgel és színhűséggel. A Saal Digital a kiváló kontrasztokkal és a finom kivitelezéssel extra pontokat szerez. A fotókönyvek minősége a legjobb, amit valaha láttunk.

Kiváló minőségű Fotókönyv a Saal Digitaltól

A fontos részek áttekintése

 • 5.550 Ft Fotókönyvutalvány
 • Matt vagy fényes felület
 • LayFlat-kötés gyűrődések nélkül
 • Logó nélkül
 • 100%-os elégedettségi garancia – kockázatmentes vásárlás
 • Átfutási idő: 1-2 munkanap

A Discovery utalvány

Tegyen felfedezőutat

 • Fedezze fel a rendelkezésre álló méretek széles választékát
 • Matt és fényes bevonatok a borítóhoz és a belső lapokhoz egyaránt.
 • A Layflat-kötésnek köszönhetően panorámaképeket helyezhet el a belső lapokon anélkül, hogy a középen található elemek eltűnnének.
 • Az utalvány háztartásonként egyszer váltható be, függetlenül attól, hogy korábban rendelt-e már fotókönyvek vagy más terméket
 • A Discovery utalvány más promóciókkal nem vonható össze

Hogyan válthatom be a kuponomat?

Az Ön Fotókönyv, lépésről lépésre

Töltse le az ingyenes szoftvert, és hozza létre álmai fotókönyv. Válassza ki a formátumot, a bevonat típusát és a kívánt oldalak számát.

A következő lépésben tetszése szerint tervezheti meg fotókönyv. Adja hozzá saját fényképeit, szegélyeit vagy háttereit, majd módosítsa azokat effektusokkal, szűrőkkel és más lehetőségekkel. Végül ellenőrizze projektjét a szoftveren belüli információk segítségével. Elégedett az eredménnyel? Ha igen, véglegesítse a rendelési folyamatot.

Miután megadta a rendelés adatait, a következő lépésben megjelenik a kuponkód beviteli mezője. Írja be a kódot a megadott mezőbe, és adja le a rendelését. A kupon értékét ezután levonjuk a teljes összegből.

photobook giftbox

Az ingyenes Saal Design szoftver

A Saal Design szoftver

Fedezze fel az ingyenes Saal Design szoftver által nyújtott sokoldalú tervezési lehetőségeket. Egyedi hátterekkel, szegélyekkel, clipartokkal és egyéb funkciókkal tegye személyessé fotótermékeit, és szövegdobozok használatával helyezze a kívánt helyre a szövegeket. A fotók hatékonyabb megjelenítéséhez különböző effekteket és szűrőket is használhat.

Letöltés és telepítés

Az ingyenes Saal Design szoftver ide kattintva tölthető le. A letöltés azonnal elindul. Ezt követően egy új oldal nyílik meg, amely részletesen ismerteti a letöltés és a telepítés folyamatát. A letöltés végeztével kövesse a böngészőben megjelenő utasításokat, és telepítse a szoftvert. A rendelési folyamat végén adja meg a fotókönyv kuponkódját a szoftveren belül.

Fotókönyv oktatóvideó

Hogyan tudok fotókönyvet létrehozni a Saal Design szoftver segítségével?

Az oktatóvideó által megismerkedhet a Saal Design szoftverrel – kezdve a szoftver elindításától egészen a fotókönyv megrendeléséig. Fedezze fel a Saal Digital termékeinek világát, valamint a számos rendelkezésre álló konfigurációt és dizájnlehetőséget. Lépésről lépésre bemutatjuk és példák segítségével elmagyarázzuk a design szoftver különböző funkcióit, egészen a fotókönyv megrendelésének pillanatáig.

Miért érdemes a Saal Digitalnál vásárolni?

Megfelelés az elvárásoknak – minőség és szállítási idő

A legmagasabb célokat tűztük ki: a legjobb minőséget és a kiváló szolgáltatást. Gyors gyártás, rövid szállítási idő és kiváló minőség: ezek a tulajdonságok különböztetik meg a Saal Digitalt a versenytársaktól. Ezt a szakmai folyóiratok által elvégzett számos teszt, valamint az ügyfelek által adott értékelések is alátámasztják. A termékei általában 1–2 munkanapon belül készen állnak a szállításra. Lehetősége van ellenőrizni az aktuális szállítási időnket online valós időben, amikor csak szeretné.

Fizetés és szállítás

A Saal Digital ár-érték aránya utolérhetetlen. A rendelkezésre álló fizetési módok kényelmesek és biztonságosak, a rendelések kiszállítását pedig megbízható szállítási partnerek végzik.

Ígéretünk

Ügyfeleink termékeinkkel és szolgáltatásainkkal való elégedettsége küldetésünk kulcsfontosságú részét képezi.

Éppen ezért a következőket garantáljuk:

 • Kiváló minőségű prémium fotótermékeket
 • 1–2 munkanapon belüli kiszállítást
 • Biztonságos fizetést PayPal segítségével
 • Közvetlenül a gyártótól, a Saal Digitaltól

Amennyiben nem elégedett a fotókönyvvel, örömmel segítünk a probléma megoldásában. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan megoldást találjunk, amely megfelel az elvárásainak. Az ügyfélszolgálati csapatunkkal bármikor kapcsolatba léphet.

Tervezzen most
Tervezzen most