Layflat fotókönyvek

Mi az a Layflat kötés?

A Layflat egy olyan kötéstípus, amely 180º-os nyílással rendelkezik, így a fotókönyv laposan fekszik az asztalon. Ennek a kötésnek köszönhetően a Fotókönyv sokkal kellemesebb látványt nyújt, nincsenek nem kívánt hajtások a két oldal között. Más kötési technikáknál a láthatóság középen elvész.

Mi az a Layflat kötés?
Hogyan néz ki a rendszeres kötés

Hogyan néz ki a rendszeres kötés

A hagyományos kötés a fotókönyv lapjainak közepén hajtásokat hoz létre, ami a láthatóság csökkenését eredményezi. Ez azt jelenti, hogy nem látja megfelelően a teljes képet, és azt is jelenti, hogy a tervezés során jobban oda kell figyelnie arra, hogy hová helyezze a fényképeket. A Layflat kötéssel ellátott Fotókönyvvel többé nem lesz ilyen problémája.

Layflat kötés - Nagy elrendezési rugalmasság

Layflat kötés - Nagy elrendezési rugalmasság

A Layflat kötés lehetőséget ad arra, hogy a képeket két oldal közé helyezze anélkül, hogy a láthatóság csökkenne. Ez azt jelenti, hogy nagy rugalmasságot élvezhet a fotókönyv tervezésekor, szabadabban elhelyezheti a fényképeket. Nem veszít el egyetlen részletet sem.

A fotók panorámaképe

A Layflat-kötés előnyeit kihasználva két teljes oldalon is elhelyezhet képeket, és lenyűgöző panorámaképet hozhat létre. Ezért ez a robusztus kötés, amelyből az oldalak nem esnek ki, panorámaképekhez vagy nagyszámú embert ábrázoló képekhez is ideális.

A fotók panorámaképe
Testreszabható belső borítók

Testreszabható belső borítók

A Layflat kötésnek köszönhetően a fotókönyv tervezését közvetlenül a bal oldali első oldalon is elkezdheti, így a lehető legjobban kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Hozzáadhat például színeket, textúrákat, képeket és szöveget. Ugyanez vonatkozik a jobb oldali utolsó oldalra is (a hátsó borító mögött).

Minden fotókönyvünk Layflat

Minden fotókönyvünk Layflat

Válasszon fotókönyvek széles választékából: keményfedeles, puhafedeles vagy Professional Line; válassza ki a legjobban tetsző formátumot és méretet, és válassza ki a fotópapírok közül a fotóihoz legjobban illő felületet. Nem számít, hogyan konfigurálja a Fotókönyvet, mindegyik Layflat kötéssel rendelkezik.

Tervezzen most