Kézzel készített prémium ajándékdoboz

Kézzel készített

Kézzel készített

Kézzel készített ajándékdoboz, kiváló minőségű anyagokból

Teljes mértékben személyre szabható

Teljes mértékben személyre szabható

Rendelhető szöveggel vagy fényképekkel, műbőrön vagy vászonszöveten

Logók nélkül

Logók nélkül

Zavaró gyártói logók nélkül

Emlékek, amelyek a legtöbbet jelentik

Emlékek, amelyek a legtöbbet jelentik

Az Ön egyedülálló családja, az a különleges valaki vagy az utolsó alkalom, amikor nevetésben tört ki - olyan sok olyan pillanat van, amely megérdemli, hogy megőrizzük és emlékezzünk rá. A gondossággal és idővel kézzel készített prémium ajándékdobozunk ideális kiegészítője a magas színvonalú fotókönyvnek és a fotónyomatoknak, amelyeket megőrzésre vagy szerettei megajándékozására használhat.

Az Ön igényeire szabva

Az Ön igényeire szabva

A prémium ajándékdobozon nem található semmilyen logó vagy márkajelzés. A teljesen semleges ajándékdoboz tökéletes termék azon szakemberek számára, akik a saját vásárlóiknak szeretnék továbbértékesíteni azt. Döntse el Ön, hogy milyen logót vagy dizájnt szeretne szerepeltetni a prémium dobozon.

Mondd el egy képpel

Mondd el egy képpel

Az ajándékdobozra nyomtathatja kedvenc képeinek egyikét is, mivel személyre szabható akrilborítással kapható. A 4 mm vastag akril a tartós műbőrrel kombinálva tökéletes választás, ha valami nem mindennapira vágyik. Az akrilüveg fényes felülete intenzív fényességet és lenyűgöző mélységhatást kölcsönöz a fényképének.

Fedezze fel Fotókönyveinket

Tervezzen most