Kézzel készített prémium ajándékdoboz

Kézzel készített

Kézzel készített

Kézzel készített ajándékdoboz, kiváló minőségű anyagokból

Teljes mértékben személyre szabható

Teljes mértékben személyre szabható

Rendelhető szöveggel vagy fényképekkel, műbőrön vagy vászonszöveten

Logók nélkül

Logók nélkül

Zavaró gyártói logók nélkül

Az igazán fontos emlékekért

Az igazán fontos emlékekért

A családdal töltött percek, a legfontosabb személy vagy a legutóbbi alkalom, amikor önfeledten nevetett – számos olyan pillanat van, amelyeket érdemes megőrizni és amelyekre érdemes emlékezni. A rendkívüli odafigyeléssel és gondossággal készült kézműves prémium ajándékdobozunk ideális kiegészítője lehet kiváló minőségű fotókönyveinek és előhívott fényképeinek, legyen szó az emlékek megőrzéséről vagy a szeretteinek adott ajándékokról.

Az Ön igényeire szabva

Az Ön igényeire szabva

A prémium ajándékdobozon nem található semmilyen logó vagy márkajelzés. A teljesen semleges ajándékdoboz tökéletes termék azon szakemberek számára, akik a saját vásárlóiknak szeretnék továbbértékesíteni azt. Döntse el Ön, hogy milyen logót vagy dizájnt szeretne szerepeltetni a prémium dobozon.

Mondja el képekkel

Mondja el képekkel

Az ajándékdobozra az egyik kedvenc fényképét is rányomtathatja, mivel az személyre szabható akril fedőlappal is elérhető. A 4 mm vastagságú akrilborítás a strapabíró műbőrrel kombinálva tökéletes választás, ha különleges megoldásra vágyik. Az akrilüveg fényes felülete intenzív fényességet és lenyűgöző mélységhatást biztosít a fényképeknek.

Fedezze fel Fotókönyveinket

Tervezzen most