Inspiráló izgalom: a Professional Line

A csúcsminőségű fotókönyv egy bizonyos wow faktorral

Kézzel készített

Kézzel készített

Kézzel készített prémium termékek, kiváló minőségű anyagokból

Akrilborító

Akrilborító

Tapasztalja meg az intenzív fényességet és színmélységet

Logók nélkül

Logók nélkül

Termékeinken nem helyezünk el oda nem illő gyártói logókat

Egy történet, egy szenvedély

Egy történet, egy szenvedély

Kézzel készített, kiváló minőségű és különleges. Professzionális vonalú fotókönyveinket úgy terveztük, hogy minden tekintetben megfeleljenek a modern fotósok igényeinek. A fényűző akrilüveg előlap a kiváló minőségű műbőr hátsó borítóval és gerinccel kombinálva egy nagyon különleges terméket hoz létre. A hozzá illő prémium ajándékdoboz elegáns megjelenést biztosít.

Professional Line fotókönyv formátumok

Elegáns akril borítás

Elegáns akril borítás

Az akril és a kiváló minőségű műbőr kombinációja teszi igazán egyedivé ennek a fotókönyvnek a borítóját. Az akril intenzív fényességet, színpompát és lenyűgöző mélységet biztosít a lenyűgöző borítóképhez.

Egyedi tervezés

Egyedi tervezés

A kézzel készített Professional Line fotókönyv különböző műbőr és különleges felületek, például vászon, parafa vagy fa hatású borítóválasztékot kínál. Ezek a felületek szöveggel és cliparttal tovább testreszabhatók.

Egyéni dizájn

Emlékezetes kialakítás. Akrilborítónk különböző műbőrökkel is kombinálható. Ez nem csupán különleges hangulattal ruházza fel fotókönyvét, hanem egy bizonyos egyedi, elegáns stílussal is.

Egyéni dizájn
Professional Line fotókönyv XT

Professional Line fotókönyv XT

Hagyja magát elvarázsolni a fotókönyve extra vastag lapjainak megérintésekor tapasztalt különleges érzés által. Az XT professzionális termékcsalád fotókönyvével a fényképek nézegetése különleges élménnyé válik.

Lapfelület

Lapfelület

Fényes és matt fotópapírunk kiemeli a lenyűgöző képeket és színeket. Ha fényképeit még egyedibbé szeretné varázsolni, csúcsminőségű matt nyomtatópapírunk gondoskodik erről.

Az Ön fotói panorámaképekkel

Professzionális vonalas fotókönyveink Layflat kötéssel rendelkeznek, így a fényképek egyetlen részletét sem veszítik el. A 180º-os nyitásnak köszönhetően a képeket gond nélkül elhelyezheti egy kétoldalas terjedelemben, és lenyűgöző panorámaeffektust hozhat létre.

Az Ön fotói panorámaképekkel
Tele szenvedéllyel

Tele szenvedéllyel

A prémium ajándékdoboz elegáns módon mutatja be a Professional Line fotókönyveket. A kézzel készített, finom műbőr borítású doboz ideális stílusos ajándékcsomagolásként, ugyanakkor biztonságos tárolást biztosít az emléktárgyak számára.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Ismerje meg jobban Professional Line

Ebben a videóban részletesen bemutatjuk a Professional Line fotókönyvek. Megtekintheti az elérhető különböző formátumokat, valamint a borítók és a belső oldalak bevonatára vonatkozó lehetőségeket.

Tervezzen most
Tervezzen most