Inspiráló izgalom: a Professional Line

A csúcsminőségű fotókönyv egy bizonyos wow faktorral

usp-heading

Kézzel készített

Kézzel készített prémium termékek, kiváló minőségű anyagokból

usp-heading2

Akrilborító

Tapasztalja meg az intenzív fényességet és színmélységet

usp-heading3

Logók nélkül

Termékeinken nem helyezünk el oda nem illő gyártói logókat

Photoproduct

Közös történet, közös szenvedély

Kézzel készült, kiváló minőségű, azzal a bizonyos plusszal fűszerezve. Professional Line fotókönyveinket tartozó úgy hoztuk létre, hogy azok minden tekintetben megfeleljenek a modern fényképészek igényeinek. A kimondottan előkelő akril előlap, továbbá a kiváló minőségű műbőr hátlap és gerinc nagyon különleges terméket eredményeznek. A stílusában hozzáillő prémium ajándékdoboz pedig elegáns megjelenést biztosít.

Professional Line fotókönyv formátumok

Photoproduct

Elegáns akrilborító

Az akril és a kiváló minőségű műbőr kombinációja igazán egyedivé teszik a fotókönyv borítóját. Az akril intenzív fényességet, ragyogó színeket és lenyűgöző színmélységet biztosít annak érdekében, hogy a borítókép igazán szembetűnő legyen.

Photoproduct

Egyedi kialakítás

A kézzel készített, professzionális termékcsalád részét képező fotókönyv változatos borítólehetőségeket kínál: műbőr, vászon, parafa és faoptika. Ezek a felületek szöveggel és clipartokkal kiegészítve is személyre szabhatóak.

Egyéni dizájn

Emlékezetes kialakítás. Akrilborítónk különböző műbőrökkel is kombinálható. Ez nem csupán különleges hangulattal ruházza fel fotókönyvét, hanem egy bizonyos egyedi, elegáns stílussal is.

Photos
Photoproduct

Professional Line fotókönyv XT

Hagyja magát elvarázsolni a fotókönyve extra vastag lapjainak megérintésekor tapasztalt különleges érzés által. Az XT professzionális termékcsalád fotókönyvével a fényképek nézegetése különleges élménnyé válik.

Photoproduct

Lapfelület

Fényes és matt fotópapírunk kiemeli a lenyűgöző képeket és színeket. Ha fényképeit még egyedibbé szeretné varázsolni, csúcsminőségű matt nyomtatópapírunk gondoskodik erről.

Fényképei panorámanézetben

Professional Line fotókönyveit Layflat-kötéssel kötjük, így fényképeinek egyetlen részletéről sem kell lemondania. A 180º-os nyitási szögnek köszönhetően problémamentesen, két oldalon helyezheti el fényképeit, és lenyűgöző panorámahatást alakíthat ki.

Photos
Photoproduct

Szenvedéllyel csomagolva

A prémium ajándékdoboz elegáns megoldást kínál professzionális termékcsaládunk fotókönyveinek bemutatására. A kifinomult műbőr borítójú, kézzel készült doboz ideális stílusos ajándékcsomagolásként is, egyúttal pedig biztonságos tárolást biztosít emlékkönyvének.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Ismerje meg jobban Professional Line

Ebben a videóban részletesen bemutatjuk a Professional Line fotókönyvek. Megtekintheti az elérhető különböző formátumokat, valamint a borítók és a belső oldalak bevonatára vonatkozó lehetőségeket.

Tervezzen most
Tervezzen most