Rengeteg hely az ötleteknek egy duplán hajtogatott kártyán

Fotói és üzenetei hat oldalon keresztül

Double folded card
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Az ingyenes mintával megtekintheti, hogy miként fog kinézni az Ön által tervezett kártya.

Egyéni mennyiség

Egyéni mennyiség

Annyit rendelhet, amennyire szüksége van. Akár egyetlen nyomatot tartalmazó rendelések is leadhatók.

Logó nélkül

Logó nélkül

A Saal Digital fotótermékein nincs egyetlen zavaró gyártói logó sem.

Double folded card with envelope

Adjon teret az ötleteinek

Más kártyákkal ellentétben a dupla hajtogatókártyák még több helyet biztosítanak a tervezéshez. Helyezze el képeit és személyes üzenetét a kártya címzettjeinek összesen hat tervezhető oldalon.

Nemcsak háromféle kivitel és kétféle formátum közül választhat, hanem saját dizájnt is választhat. A számos sablon mellett természetesen teljesen saját maga is megtervezheti a kártyát.

Áttekintés

  • 10 x 15 cm-es és 14 x 14 cm-es méretben kapható
  • háromféle papír: klasszikus, gyöngyház, strukturált
  • mind a hat oldal tervezhető
  • igény esetén borítékolható
  • ingyenes minta kapható.
Photoproduct

Klasszikus

A „klasszikus“ papír (300 g/m2) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A hatszínű nyomtatási technika ragyogó színeket biztosít élethű fényképminőség mellett.

Photoproduct

Strukturált

A "strukturált" papír (300g/m²) nemcsak karaktert ad a kártyának, hanem tapintásra is különleges textúrát kölcsönöz. A hatszínű nyomtatás biztosítja a feltűnő színeket.

Photoproduct

Magasfényű

Ha nagyra értékeli a dizájnt, akkor válassza a magasfényű papírt. Ezt a páratlan felületet intenzív, csillogó tükröződések jellemzik. Hatszínű nyomtatással is elérhető.

Double folded card formats

Az Ön duplán hajtogatott kártyái

Tervezze meg maga a duplán hajtogatott kártya elrendezését. Először válassza ki a méretet és a kívánt papírfelületet. Emellett válasszon ki egy tervezési sablont a szoftverben, vagy készítsen saját elrendezést.

A Saal Digital kártyák nem tartalmaznak logókat vagy vonalkódokat. Ennek eredményeként teljesen semleges terméket kap. Továbbá kiválaszthatja a saját egyéni mennyiségét, és rendelhet magának egy ingyenes mintapéldányt.

Az Ön tervei

A dupla hajtókártyák dizájnját Ön is megváltoztathatja. Vagy válasszon a szoftverben található különböző tervezési sablonok közül, vagy tervezze meg a kártyát a semmiből. Eszközök széles választékát biztosítjuk Önnek, hogy segítsünk megvalósítani elképzeléseit.

Az effektektől és szűrőktől kezdve a clip artok széles választékáig. A hátterek és keretek segítségével teljesen egyedi fotókártyát is készíthet. Induljon felfedezőútra!

Tervezzen most
Tervezzen most