Üzenjen kártyával

Tervezze meg mindkét oldalát

Cards
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Az ingyenes mintával megtekintheti, hogy miként fog kinézni az Ön által tervezett kártya.

Egyéni mennyiség

Egyéni mennyiség

Annyit rendelhet, amennyire szüksége van. Akár egyetlen nyomatot tartalmazó rendelések is leadhatók.

Logó nélkül

Logó nélkül

A Saal Digital fotótermékein nincs egyetlen zavaró gyártói logó sem.

Card and envelope

Tervezze meg kártyáit szoftverünk segítségével

A kártyák számos formátumban és vízszintes vagy függőleges tájolásban is kaphatók. Az előlap és a hátoldal egyaránt megtervezhető szoftverünkkel. Ott olyan népszerű témákhoz is talál tervezési sablonokat, mint például a Save The Date vagy a születésbejelentő kártyák.

Áttekintés

  • három különböző méret
  • négyzetes, fekvő vagy álló formátum
  • három papírtípus: klasszikus, magasfényű, strukturált
  • mindkét oldal megtervezhető
  • boríték igény szerint kérhető
  • ingyenes minta
Formats

Különböző tervezési lehetőségek

A Saal Design Software eszközök és sablonok széles választékát kínálja, amelyek segítségével könnyedén készíthet egyedi designt személyes fotóinak és üzeneteinek felhasználásával. Sokféle okból készíthet kártyákat, legyen szó akár egy esküvő bejelentéséről, egy különleges eseményre való meghívásról, vagy arról, hogy "köszönetet" mondjon nekik valamiért, amit tettek.

Egyedi igény szerint

A dizájn teljesen Önre van bízva, ráadásul kiválaszthatja a papír típusát is, lehet klasszikus, magasfényű vagy strukturált. Dönthet a méretről és a pontos mennyiségről. Mindegyik opció testre szabható és rugalmasan kombinálható.

Photoproduct

Klasszikus

A „klasszikus“ papír (300 g/m2) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A hatszínű nyomtatási technika ragyogó színeket biztosít élethű fényképminőség mellett.

Photoproduct

Strukturált

A "strukturált" papír (300g/m²) nemcsak karaktert ad a kártyának, hanem tapintásra is különleges textúrát kölcsönöz. A hatszínű nyomtatás biztosítja a feltűnő színeket.

Photoproduct

Magasfényű

Ha nagyra értékeli a dizájnt, akkor válassza a magasfényű papírt. Ezt a páratlan felületet intenzív, csillogó tükröződések jellemzik. Hatszínű nyomtatással is elérhető.

Tervezzen most
Tervezzen most