Álló formátumú, prémium minőségű hajtogatott kártyák

Különleges figyelmesség minden alkalomra

Ingyenes minta

Ingyenes minta

Az ingyenes mintával megtekintheti, hogy miként fog kinézni az Ön által tervezett kártya.

Egyéni mennyiség

Egyéni mennyiség

Annyit rendelhet, amennyire szüksége van. Akár egyetlen nyomatot tartalmazó rendelések is leadhatók.

Logó nélkül

Logó nélkül

A Saal Digital fotótermékein nincs egyetlen zavaró gyártói logó sem.

Hajtogatott kártyák pontosan úgy, ahogyan szeretné

Összehajtogatott kártyáinkat úgy terveztük, hogy balra kihajthatóak legyenek. Különböző méretek közül választhat - legyen az négyzet, álló vagy fekvő -, és olyan kártyát készíthet, amely megfelel az igényeinek.

Ráadásul a hajtogatott kártyák dekoratívan állíthatók be, és rengeteg helyet kínálnak személyes üzenetnek. Így nemcsak üzenetet, hanem akár egy rövid történetet is megjeleníthet a címzettnek.

Áttekintés

  • Négy formátum közül választhat
  • Három különböző bevonattal: klasszikus, magasfényű, strukturált
  • Boríték igény szerint kérhető
  • Tetszőleges darabszámban
  • A kártya ingyenes próbanyomata

Válassza ki a méretet, a formátumot és a kivitelezést

A hajtogatott kártyák különböző méretekben kaphatók álló, fekvő vagy négyzet alakban. A különböző befejezési lehetőségekkel valóban minden egyes részletet személyre szabhat.

Egészítse ki hajtogatott kártyáját a hozzá illő borítékkal, és küldjön egy kiváló minőségű, személyes üdvözletet különleges gesztusként. A nagyobb megrendelések leadása előtt ingyenes mintát is rendelhet az Ön által tervezett kártyából.

Teljes tervezési szabadság

Tervezze meg hajtókártyáit a szoftverben pontosan úgy, ahogyan szeretné. Különböző, alkalom szerint csoportosított tervezési sablonok segíthetnek megkönnyíteni a folyamatot.

Ha még több részletet szeretne hozzáadni vagy személyesebbé tenni, fényképeket, dizájnelemeket vagy clip artot adhat hozzá, és így saját személyes műalkotássá alakíthatja. Használja ki a Saal Design szoftver számos eszközét - kreativitásának nincsenek határai!

Photoproduct

Klasszikus

A "Classic" papír (300 g/m²) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A digitális nyomtatás ragyogó színeket biztosít élethű fotóminőségben.

Photoproduct

Strukturált

A "strukturált" papír (300 g/m²) nem csak karaktert ad a kártyának, de tapintásra is különleges textúrát kölcsönöz. A digitális nyomtatás biztosítja a feltűnő színeket.

Photoproduct

Pearl

Ha nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, a "Pearl" papír a megfelelő választás. A rendkívüli felület intenzív, csillogó fényvisszaverődéssel rendelkezik.

Tervezzen most
Tervezzen most

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: