Álló formátumú, prémium minőségű hajtogatott kártyák

Különleges figyelmesség minden alkalomra

Folded Card left right
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Az ingyenes mintával megtekintheti, hogy miként fog kinézni az Ön által tervezett kártya.

Egyéni mennyiség

Egyéni mennyiség

Annyit rendelhet, amennyire szüksége van. Akár egyetlen nyomatot tartalmazó rendelések is leadhatók.

Logó nélkül

Logó nélkül

A Saal Digital fotótermékein nincs egyetlen zavaró gyártói logó sem.

Folded Card left right with envelope

Hajtogatott kártyák pontosan úgy, ahogyan szeretné

Összehajtogatott kártyáinkat úgy terveztük, hogy balra kihajthatóak legyenek. Különböző méretek közül választhat - legyen az négyzet, álló vagy fekvő -, és olyan kártyát készíthet, amely megfelel az igényeinek.

Ráadásul a hajtogatott kártyák dekoratívan állíthatók be, és rengeteg helyet kínálnak személyes üzenetnek. Így nemcsak üzenetet, hanem akár egy rövid történetet is megjeleníthet a címzettnek.

Áttekintés

  • Négy formátum közül választhat
  • Három különböző bevonattal: klasszikus, magasfényű, strukturált
  • Boríték igény szerint kérhető
  • Tetszőleges darabszámban
  • A kártya ingyenes próbanyomata
Photoproduct

Klasszikus

A „klasszikus“ papír (300 g/m2) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A hatszínű nyomtatási technika ragyogó színeket biztosít élethű fényképminőség mellett.

Photoproduct

Strukturált

A "strukturált" papír (300g/m²) nemcsak karaktert ad a kártyának, hanem tapintásra is különleges textúrát kölcsönöz. A hatszínű nyomtatás biztosítja a feltűnő színeket.

Photoproduct

Magasfényű

Ha nagyra értékeli a dizájnt, akkor válassza a magasfényű papírt. Ezt a páratlan felületet intenzív, csillogó tükröződések jellemzik. Hatszínű nyomtatással is elérhető.

Folded Cards (left right)

Válassza ki a méretet, a formátumot és a kivitelezést

A hajtogatott kártyák különböző méretekben kaphatók álló, fekvő vagy négyzet alakban. A különböző befejezési lehetőségekkel valóban minden egyes részletet személyre szabhat.

Egészítse ki hajtogatott kártyáját a hozzá illő borítékkal, és küldjön egy kiváló minőségű, személyes üdvözletet különleges gesztusként. A nagyobb megrendelések leadása előtt ingyenes mintát is rendelhet az Ön által tervezett kártyából.

Teljes tervezési szabadság

Tervezze meg hajtókártyáit a szoftverben pontosan úgy, ahogyan szeretné. Különböző, alkalom szerint csoportosított tervezési sablonok segíthetnek megkönnyíteni a folyamatot.

Ha még több részletet szeretne hozzáadni vagy személyesebbé tenni, fényképeket, dizájnelemeket vagy clip artot adhat hozzá, és így saját személyes műalkotássá alakíthatja. Használja ki a Saal Design szoftver számos eszközét - kreativitásának nincsenek határai!

Tervezzen most
Tervezzen most