Üzenjen vízszintesen hajtogatott kártyával

Egyedi dizájn fekvő formátumban

Folded card
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Az ingyenes mintával megtekintheti, hogy miként fog kinézni az Ön által tervezett kártya.

Egyéni mennyiség

Egyéni mennyiség

Annyit rendelhet, amennyire szüksége van. Akár egyetlen nyomatot tartalmazó rendelések is leadhatók.

Logó nélkül

Logó nélkül

A Saal Digital fotótermékein nincs egyetlen zavaró gyártói logó sem.

Folded card with envelope
Photoproduct

Klasszikus

A „klasszikus“ papír (300 g/m2) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A hatszínű nyomtatási technika ragyogó színeket biztosít élethű fényképminőség mellett.

Photoproduct

Strukturált

A "strukturált" papír (300g/m²) nemcsak karaktert ad a kártyának, hanem tapintásra is különleges textúrát kölcsönöz. A hatszínű nyomtatás biztosítja a feltűnő színeket.

Photoproduct

Magasfényű

Ha nagyra értékeli a dizájnt, akkor válassza a magasfényű papírt. Ezt a páratlan felületet intenzív, csillogó tükröződések jellemzik. Hatszínű nyomtatással is elérhető.

Az Ön panorámaképeihez készült

A Saal Digital kártyakollekció számos lehetőséget kínál üzenete bemutatására. Ezek egyike a hajtogatható kártya, amely fekvő formátumban (15 x 10 cm és 20 x 10 cm) rengeteg helyet kínál panorámaképeinek.

A hajtogatás a kártya leghosszabb oldalán található, felfelé nyílik, ami azt jelenti, hogy lakásdíszként is használható. Tervezőszoftverünkben különböző sablonok állnak az Ön rendelkezésére, de teljesen egyedi designt is készíthet a kártyájához.

Áttekintés

  • 15 x 10 cm-es és 20 x 10 cm-es méretben
  • három különböző papírtípus
  • mind a négy oldal megtervezhető
  • boríték igény szerint kérhető
  • ingyenes minta
Folded card formats

Hajtogatott kártyák

A hajtogatott kártyák fekvő formátumban, a kívánt mennyiségben, akár egy darabtól megrendelhetők. Meghatározhatja a papír bevonatát, és szükség esetén borítékot is kérhet hozzá.

Egyetlen kártyára sem nyomtatunk vonalkódot vagy logót, hogy mind a négy oldalon maximálisan kihasználhassa a rendelkezésre álló helyet. Így a fotótermék összhatásában teljesen természetes lesz.

Az Ön személyes designja

Válasszon a különböző tervezési sablonok közül, vagy készítse el saját maga a hajtogatott kártya elrendezését. Az ingyenes szoftverben található számos tervezési lehetőség segít a saját tervezésben.

A különböző betűtípusok, clip artok, szűrők és effektek mellett fotóit és szövegeit különböző szegélyekkel és hátterekkel is díszítheti, így teljesen egyedi kártyát készíthet.

Tervezzen most
Tervezzen most