Panasz

Adatok betöltése

Hogyan hozzon létre panaszt

Gyártási és színtűrések

Minden igyekezetünk ellenére a gyártási és gyártási tűréshatárokat nem lehet elkerülni. A tűréshatárok minden gyártás során előfordulnak, és a gyártási folyamatból adódó megengedett eltérést jelentenek.

A gyártással kapcsolatos, enyhe színeltérések a különböző anyagok és megrendelések között sajnos nem kerülhetők el teljesen. Ez a különböző anyagok (Wall Arts, poszterek, kártyák, fotókönyvek, fotónyomatok stb.) és az eltérő gyártási módszerek miatt van így. Minden anyag különbözik tulajdonságaiban, például az anyag fehérségében vagy a felületben, valamint a gyártási módszerek, gépek és tinták is különböznek. Ezért egy Wall Art és egy fotónyomat színeredményei nem hasonlíthatók össze.

Reklamáció létrehozása

Ha panaszt szeretne tenni a megrendelésével kapcsolatban (például a termék másképp néz ki, mint a projektje, nem elégedett a színekkel, a termék sérült stb.), akkor az e-mail cím és a rendelésszám megadásával megnyithatja a megrendelését. Felhívjuk figyelmét, hogy telefonon nem lehet reklamálni.

Order functions on website

Miután megnyitotta megrendelését, kattintson a Funkciók gombra, amely számos lehetőséget kínál Önnek. Itt találja a panasz benyújtásának lehetőségét. Ha erre kattint, megjelenik egy ablak, amelyben egy űrlapot kell kitöltenie.

Order complaint form

Először is meg kell adnia, hogy a reklamáció a teljes rendelésre vagy csak bizonyos tételekre vonatkozik-e.

Ezután ki kell választania, hogy a panasz a termék minőségére vagy a szállításra és a kiszállításra vonatkozik-e.

A termékminőség esetében ki kell választania, hogy az ok a színekre, a pontatlan képi reprodukcióra vagy a sérült termékre vonatkozik.

A szállítás/szállítás esetében azt kell kiválasztania, hogy az ok a sérült termék vagy a szállítás miatt van-e, vagy ha a terméket még nem szállították ki.

Miután meghozta a választását, a megfelelő adatokat és fényképeket fogjuk kérni Öntől. Ha minden mezőt kitöltött, kattintson a Küldés gombra. Ennek megfelelően kivizsgáljuk az ügyet, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tervezzen most