FUJIFILM Selyem | Portré fényképes poszter a Saal Digitaltól

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa:* PF276-EXF

*5.550 Ft értékű poszterutalvány. A megrendelés minimális értéke: 11.000 Ft. A szállítási díjat nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlattal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be. Érvényességi ideje: 2024.04.30.

Egy különleges selyem érintés

A klasszikus fotóposzter a finom selyemraszterrel különleges érzést nyújt. A reklám- és portréfotózásban használt selyem felület kiváló színvisszaadást és hosszan tartó képstabilitást biztosít.

Ez a fajta poszter különösen alkalmas professzionális portrékhoz, valamint esküvői és iskolai fotózáshoz.

Csodálatos poszter minőség

Az intenzív színspektrum kiváló képvisszaadásnak kedvez, és természetes árnyalatokat eredményez. A Silk a tapintásra hat, és érezhetően kiemelkedik más felületek közül.

Fedezze fel egyéb felületeinket. Kollekciónkban öt másik fotóposzter-felületet kínálunk, köztük három FineArt poszterek termékcsaládot.

Silk Fujifilm

Kiváló színreprodukció

Ez a selyembevonatú fotópapír az ezüst-halogenid emulziót, a színmegkötést és a réteges struktúrát használó modern technológiák eredménye. Így a poszter csillogó és részletgazdag, és széles színtér jellemzi.

Másolásvédelem: A speciális módszerrel érdessé tett selyembevonat lehetetlenné teszi a kép szkennelését. Fényképes poszteréről így nem lehet másolatot készíteni.

Tervezzen most
Tervezzen most