Használja a Photo Portal-t az esküvői fotózáshoz

Esküvői fotózás

A Saal fotóportállal

Rendezze a fotózások képeit korlátlan számú galériákba és algalériákba. Platformunk lehetővé teszi, hogy gyönyörűen megtervezett, eladásra szánt fotótermékeket mutasson be. Egyszerűsítse a képkiválasztási folyamatot a visszajelzési és megjegyzési funkcióinkkal. Kezdje kockázatmentesen, nulla jutalékdíjjal és 10 GB ingyenes tárolási lehetőséggel!

Esküvői fotózás

Az Ön munkafolyamatához igazítva

Bármilyen galériára, projektre vagy munkafolyamatra van is szüksége, mi mindenre tudunk megoldást kínálni.

Szakmai kedvezmény

Élvezze a 35 % kedvezményt a laborunk által gyártott, közvetlenül az ügyfeleinek értékesített fotótermékekből.

Az Ön teljesítési partnere

Mi fedezzük a fizetési folyamatokat, a számlázást, az e-mail munkafolyamatokat, a gyártást, a szállítást és az ügyfélszolgálatot.

Teljes bevétel a letöltésekből

Tartsa meg a galériáin keresztül értékesített digitális letöltésekből származó teljes nyereséget, jutalék nélkül.

Nincs jutalék

Tartsa meg a fotótermékek és letöltések értékesítéséből származó nyereség 100%-át.

Hogyan működik

  • Galéria létrehozása: Könnyen rendezheti a fényképeket fő- és algalériákba.
  • Projektek felvétele: Projektek, például fotókönyvek és ajándékdobozok bevonása
  • Visszajelzésekkel való foglalkozás: Aktiválja a visszajelzést a hatékony fotóválasztás érdekében
  • Árképzés és ajánlatok: Árlista a termékértékesítéshez, meghatározott haszonkulccsal.
  • Csomagajánlatok: Termékkészletek létrehozása, a nyomatok és a letöltések kombinálása
  • Laboratóriumi teljesítés: Saal által irányított gyártás és szállítás

Gyors indítás 3 lépésben

Alapbeállítások

Kezdje a számla- és számlázási adatok megadásával. Fogadja el GDPR-irányelveinket, válassza ki az előfizetés típusát, és állítsa be a kívánt kifizetési módot.

Árlista

Hozzon létre egy kezdeti árlistát a Értékesítés oldalon. Válasszon az eladni kívánt termékek közül, és határozza meg a haszonkulcsot a nyereségesség biztosítása érdekében.

Galéria létrehozása

Létrehozza az első galériát (szabványos vagy QR-kódos). Kapcsolja hozzá az árlistáját a galéria beállításaiban, tegye közzé, és máris készen áll a munkái értékesítésére!

Korlátlan galériák és algalériák

Bővítse fényképes bemutatóját főgalériákkal és részletes algalériákkal, egyszerűsítve a felhasználói navigációt és javítva az általános élményt. Ez a funkció a rendszerezésen túl lehetővé teszi portfóliója vagy fotósorozatának zökkenőmentes kezelését is; könnyedén másolhatja, áthelyezheti vagy eltávolíthatja a képeket a galériák között, hozzáférhet az értékesítési statisztikákhoz, és egyedi címeket és leírásokat adhat meg minden egyes fotóhoz. Ezenkívül ez a rendszer lehetővé teszi egyedi termékek létrehozását közvetlenül a galériákból, szükség szerint kézi szállítást kínálva az ügyfeleknek, sokoldalú platformot biztosítva munkáinak bemutatásához és értékesítéséhez egyaránt.

Responsive Mobile Design

Garantálja, hogy galériái minden eszközön kifogástalanul nézzenek ki az okostelefonokon való optimális megjelenítéshez igazodó dizájnnal. Válasszon a különböző elrendezési lehetőségek közül, mint például az egy vagy két oszlopos elrendezés mobileszközökön, és állítsa be a képek megjelenítési stílusát, hogy megfeleljen a mobileszközökről rendelni kívánó ügyfelek akár 90%-ának.

Különböző galéria minták

Személyre szabhatja munkái bemutatását különböző galéria elrendezésekkel, beleértve a vízesést, a négyzeteket, a művészeti táblát vagy a nagyobb képernyőkhöz alkalmas lekerekített módokat. Válasszon a sötét és világos háttérstílusok közül, hogy kiegészítse a fényképeit, és biztosítsa, hogy munkája a vizuálisan legvonzóbb módon kerüljön bemutatásra.

Visszajelzések

Fokozza a munkafolyamatot a galérián belüli vásárlói visszajelzésekkel, színkódolt értékelési rendszer (zöld, narancssárga, piros) és visszajelző gombok segítségével. Könnyítse meg az ügyfélkommunikációt és egyszerűsítse a kiválasztási folyamatot a színjelentések - például zöld a jóváhagyás, narancssárga a szerkesztés és piros az elutasítás - egyeztetésével, ami lehetővé teszi a gyors szűrést és döntéshozatalt.

Árlisták

Rendszerünk racionalizálja az árlisták kezelését, és rugalmasságot biztosít Önnek az ajánlatok végleges árainak meghatározásához és módosításához. Ez magában foglalja a fizikai termékeket, a digitális letöltéseket, az Ön által összeállított termékkészleteket és az átfogó galéria letöltési csomagokat. A fizikai fotótermékek esetében szabadon választhat konkrét formátumokat vagy kiviteleket, és az eladási árak beállítása során azonnal megtekintheti haszonkulcsát. Választhat százalékos vagy abszolút haszonkulcsok közül. Ezenfelül az árszépítő funkció biztosítja, hogy az árak kerekítve legyenek, így esztétikusabb számot mutatva ügyfeleinek, javítva az általános vásárlási élményt.

Kollázs és többképes tervezés

Tervezzen egyedi projekteket képeinek felhasználásával, hogy magával ragadó kollázsokat vagy több képből álló kompozíciókat hozzon létre. Ez a funkció változatosabb termékkínálatot tesz lehetővé, és lehetővé teszi, hogy olyan terveket értékesítsen, amelyek több képet tartalmaznak egyetlen, művészi formátumban.

Fizikai fotó termékek és letöltések

Fájlletöltéseket és fizikai fotótermékeket kínál. Testre szabhatja kínálatát azáltal, hogy egyedi formátumokat, felületeket és kiegészítőket választ egyedi áron. Állítson be külön árakat a letöltésekhez a felbontás és a csomagopciók alapján. Azon ügyfelek számára, akiknek a fotózási csomagja már tartalmazza a letöltéseket, biztosítson zökkenőmentes letöltési élményt a pénztári folyamaton való navigálás nélkül.

Termékkészletek és Upsells

Hozzon létre egyedi csomagokat, amelyekben a letöltéseket fizikai fotótermékekkel kombinálja, hogy növelje a bevételi lehetőségeket. Határozza meg a fotótermékek vagy a fájlletöltések meghatározott mennyiségeit, beleértve az összes galériatöltés opcióit is, hogy további vásárlásokat ösztönözzön.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!

Fedezze fel Demo Galériánkat

Lépjen az ügyfél bőrébe a Demo Galériánkkal, és nézze meg, milyen intuitív lehet a vásárlás. Örüljön egy olyan világnak, ahol az algalériák egy szerelmi történet fejezeteit tárják fel, ahol a visszajelzések és a megjegyzések életre keltik az interakciókat, és ahol a digitális fájlok vagy a kiválóan kidolgozott termékek kiválasztása és megvásárlása könnyedén átlátható. Tapasztalja meg vitrinjét a másik oldalról.

Fotopapier glänzend