Fotóportál értékesítés: Utalványok, árlisták és termékkészletek

Értékesítés

Maximalizálja nyereségét

Árlisták

Rendszerünk racionalizálja az árlisták kezelését, és rugalmasságot biztosít Önnek az ajánlatok végleges árainak meghatározásához és módosításához. Ez magában foglalja a fizikai termékeket, a digitális letöltéseket, az Ön által összeállított termékkészleteket és az átfogó galéria letöltési csomagokat. A fizikai fotótermékek esetében szabadon választhat konkrét formátumokat vagy kiviteleket, és az eladási árak beállítása során azonnal megtekintheti haszonkulcsát. Választhat százalékos vagy abszolút haszonkulcsok közül. Ezenfelül az árszépítő funkció biztosítja, hogy az árak kerekítve legyenek, így esztétikusabb számot mutatva ügyfeleinek, javítva az általános vásárlási élményt.

Fizikai fotó termékek és letöltések

Fájlletöltéseket és fizikai fotótermékeket kínál. Testre szabhatja kínálatát azáltal, hogy egyedi formátumokat, felületeket és kiegészítőket választ egyedi áron. Állítson be külön árakat a letöltésekhez a felbontás és a csomagopciók alapján. Azon ügyfelek számára, akiknek a fotózási csomagja már tartalmazza a letöltéseket, biztosítson zökkenőmentes letöltési élményt a pénztári folyamaton való navigálás nélkül.

Termékkészletek és Upsells

Hozzon létre egyedi csomagokat, amelyekben a letöltéseket fizikai fotótermékekkel kombinálja, hogy növelje a bevételi lehetőségeket. Határozza meg a fotótermékek vagy a fájlletöltések meghatározott mennyiségeit, beleértve az összes galériatöltés opcióit is, hogy további vásárlásokat ösztönözzön.

Promóciók

Tervezzen és valósítson meg promóciós kedvezményeket, amelyek a teljes galériára vagy egyes projektekre alkalmazhatók, testreszabható végdátumokkal és kedvezményértékekkel (százalékos vagy fix összegű). Állítson be minimális rendelési összeget, és korlátozza a promóciót ügyfelenként egyszeri használatra, a rugalmasság érdekében három különböző kedvezményszintet kínálva.

Utalványok

Emelje fel marketingstratégiáját egyedi, egyedi vásárlókra vagy meghatározott vásárlói csoportokra szabott egyedi utalványkódok generálásával. Ezek az utalványok testre szabhatók, hogy fix értékű kedvezményt vagy a teljes rendelési érték százalékos csökkentését kínálják. Fokozza az utalványok vonzerejét és hatékonyságát az alkalmazásukhoz szükséges minimális rendelési érték beállításával, valamint a terméktípusokra vagy tételekre való alkalmazhatóságuk meghatározásával, biztosítva az értékesítést és a vásárlói elkötelezettséget ösztönző célzott promóciókat.

Integráció az e-mail munkafolyamatokba

Integrálja zökkenőmentesen promócióit az e-mail munkafolyamatokba, hogy hatékonyan kommunikálhassa ügyfeleinek a kedvezményes lehetőségeket. Használja ezt a funkciót az új ajánlatok bejelentésére és emlékeztetők küldésére, amikor a promóció vége közeledik - mindezt a vásárlási szándék növelése és az eladások maximalizálása érdekében.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!