Photo Portal fizetési lehetőségek: PayPal, kártyák és több

Fizetési módok

Kínáljon zökkenőmentes fizetési módokat

PayPal

A biztonságos és gyors PayPal-tranzakciók megkönnyítik az azonnali fizetéseket, így a megrendelések feldolgozása késedelem nélkül történik, feltételezve, hogy nincs szükség kézi jóváhagyásra. Emellett kényelmes lehetőségként szolgál a havi jutalékok fogadására is, ésszerűsítve az értékesítés pénzügyi szempontjait.

Hitel- és betéti kártyák

Elfogadjuk a főbb hitel- és betéti kártyákat, beleértve a Visa és Mastercard kártyákat biztonságos fizetési partnerünkön, a Computopon keresztül. Ez biztosítja a biztonságos tranzakciót anélkül, hogy az ügyfelek fizetési adatait tárolnánk, így Ön és ügyfelei is nyugodtak lehetnek.

Azonnali banki átutalás

Az azonnali banki átutalás gyors és egyszerű online fizetési megoldást kínál. Az ügyfeleket a bankjuk weboldalára irányítja át a fizetés befejezéséhez, hasonlóan a hagyományos banki átutaláshoz, de egy pénzforgalmi szolgáltató segítségével. A kereskedő a fizetés befejezése után azonnal megkapja a tranzakció visszaigazolását, ami lehetővé teszi a megrendelés gyors feldolgozását és szállítását, feltéve, hogy nincs szükség kézi jóváhagyásra. Megjegyzés: Ez a szolgáltatás jelenleg csak Németországban és Ausztriában érhető el.

Apple és Google Pay

Egyszerűsítse ügyfelei fizetési élményét az Apple és a Google Pay kényelmével. Ezek a fizetési módok gyors és biztonságos tranzakciókat tesznek lehetővé közvetlenül okostelefonokról vagy táblagépekről. Az ügyfelek egyetlen érintéssel jóváhagyhatják a fizetéseket, jelentősen felgyorsítva ezzel a pénztári folyamatot.

Ez a modern fizetési megoldás nemcsak a vásárlási élményt fokozza, hanem az Apple és a Google fizetési rendszereinek további biztonságát és adatvédelmét is biztosítja. A megrendelések azonnal feldolgozásra kerülnek, és ha nincs szükség kézi jóváhagyásra, gyorsan átkerülnek a gyártásba.

iDEAL

Holland ügyfeleink számára az iDEAL megbízható online fizetési módot kínál, amely lehetővé teszi a fizetést saját banki alkalmazáson vagy online banki szolgáltatáson keresztül. Mivel az iDEAL közvetlen banki átutalás a számlánkra, az ügyfelek azonnali visszaigazolást kapnak a megrendelésről, így gyorsan megkezdhetjük a gyártást, ha nincs kézi jóváhagyás.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!