Automatizált fotóállások és QR-galériák | Photo Portal

Fotóállások és QR-kód galériák

Óvodai és iskolai fényképezéshez

QR-kód automatizált rendezés

Könnyedén generálhat QR-kódos kártyákat a fotózások minden egyes résztvevője számára, és ezzel egyszerűsítheti a képek egyéni galériákba való rendezését. Ezek a kártyák testreszabható szöveget tartalmaznak a GDPR-konform hozzájáruláshoz és hozzáférési utasításokhoz. Ha a résztvevők adatait online regisztrációval vagy CSV-adatimporttal előre összegyűjtötték, ezek az információk közvetlenül a kártyákra nyomtathatók, egyszerűsítve a munkafolyamatok kezelését. A résztvevők QR-kódjának és portréjának lefényképezésével a feltöltött fotók automatikusan a megfelelő egyéni galériákba kerülnek.

Strukturált fotó állások

A Fotós munkák funkciót úgy terveztük, hogy lemásolja az olyan intézményeknél, mint az iskolák, szervezetek, vállalatok vagy nagy rendezvények és ünnepségek tömeges fotózási munkáinak struktúráját, és olyan csoportos beállítást kínál, amely a megosztott galériákhoz való hozzáférést kizárólag az adott csoport tagjaira korlátozza. Ez a szervezés segíti a különböző csoportok hatékony kezelését és áttekintését.

Egyedi QR-kódos belépőkártyák (hamarosan)

Szabja a QR-kódos kártyákat a stílusához, és keltsen erős első benyomást a résztvevőkben. A hozzáférési utasítások megadásán túlmenően testre szabhatja a kártyákat úgy, hogy promóciós vagy utalványkódokat tartalmazzanak, így ösztönözve a résztvevőket a galériákhoz való hozzáférésre és vásárlásra. Élvezze a teljes kreatív szabadságot a QR-kódkártyák megtervezésében felhasználóbarát szoftverünk segítségével.

Online regisztráció

Könnyítse meg a résztvevők adatainak gyűjtését a fotónap előtt egy erre a célra létrehozott URL-cím vagy QR-kód segítségével. Ez az előzetes regisztrációs folyamat időt takarít meg, a hozzájárulás előzetes begyűjtésével biztosítja a GDPR-nak való megfelelést, és a résztvevők adatait elérhetővé teszi a munka vagy a QR-kódgaléria kapcsolattartási részében. Az online űrlap lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kiválasszák a csoportjukat, és a fotónapra vonatkozó alapvető információkat, beleértve a galériához való későbbi hozzáférésről szóló értesítéseket e-mail munkafolyamatokon keresztül.

CSV lista importálása

A CSV listaimport lehetővé teszi az ügyfelek és résztvevők hatékony felvételét a már meglévő adatok közvetlen rendszerbe történő importálásával. Ez a funkció egyszerűsíti a folyamatot azáltal, hogy a QR-kódos kártyákat előre kitölti a résztvevők adataival, és zökkenőmentesen integrálódik az e-mailes munkafolyamatokba a jobb kommunikáció érdekében. Ideális a fotónapok előkészítéséhez, mivel kiküszöböli a kézi adatgyűjtést, és kihasználja az automatikus rendezést a fotók rendszerezéséhez.

Kézi válogatás

A kézi rendezés rugalmas alternatívát kínál azon fotósok számára, akik nem szeretnének QR-kódokat használni. Egyszerűen kiválasztva az egyes résztvevők első fotóját egy mappán belül, rendszerünk automatikusan létrehozza az egyes személyek egyedi galériáit. Ez a módszer leegyszerűsíti a fényképek rendszerezését QR-kódos kártyák nélkül, és hatékony munkafolyamatot kínál bármely fotónaphoz.

Csoportok és egyedi algalériák

A Csoportok és egyéni algalériák egy munkakörön belül személyre szabott hozzáférést biztosítanak a résztvevők számára. Az egyedi algalériák, amelyek minden egyes lefényképezett résztvevőnek szólnak, exkluzív hozzáférést biztosítanak egy egyedi URL-címen vagy QR-kódon keresztül, a biztonság érdekében opcionális regisztrációval. A csoportos algalériák egy adott csoport minden tagja számára elérhetőek, és külön QR-kódok nélkül egyszerűsítik a hozzáférést, biztosítva, hogy csak a csoport megfelelő tagjai tekinthessék meg és rendelhessenek ezekből a galériákból.

Termékkészletek és letöltések

A termékkészletek és letöltések testreszabható csomagokkal fokozzák a kötetfotózás élményét. A csoportos vagy egyéni igényekhez igazodva testre szabhatja a fizikai nyomatokat, fotótermékeket és digitális letöltéseket tartalmazó ajánlatokat. Használja ki a promóciókat és utalványokat az időben történő megrendelések ösztönzésére, lehetővé téve a rugalmas és célzott marketingstratégiák alkalmazását mind a csoportos, mind az egyéni algalériákon belül. Ez a funkció alkalmazkodik a mennyiségi fotózás egyedi igényeihez, átfogó megoldást kínálva a képek értékesítésére és megosztására.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!