Saal fotóportál: Online Shop Galéria és Al-Galéria rendszer

Galériák

Mutassa be és adja el művészetét

Korlátlan galériák és algalériák

Bővítse fényképes bemutatóját főgalériákkal és részletes algalériákkal, egyszerűsítve a felhasználói navigációt és javítva az általános élményt. Ez a funkció a rendszerezésen túl lehetővé teszi portfóliója vagy fotósorozatának zökkenőmentes kezelését is; könnyedén másolhatja, áthelyezheti vagy eltávolíthatja a képeket a galériák között, hozzáférhet az értékesítési statisztikákhoz, és egyedi címeket és leírásokat adhat meg minden egyes fotóhoz. Ezenkívül ez a rendszer lehetővé teszi egyedi termékek létrehozását közvetlenül a galériákból, szükség szerint kézi szállítást kínálva az ügyfeleknek, sokoldalú platformot biztosítva munkáinak bemutatásához és értékesítéséhez egyaránt.

Rugalmas árképzés

Teljes körűen szabályozhatja az árstruktúrát és a termékkínálatot az egyes galériákon és algalériákon belül. Nemcsak egyedi árakat állíthat be minden szinten, hanem pontosan eldöntheti, hogy mely termékeket kínálja, engedélyezi-e vagy korlátozza a letöltéseket, és a galériához vagy képhez igazított egyedi csomagokat is biztosíthat. Ez a páratlan rugalmasság biztosítja, hogy közönségének különféle preferenciáihoz igazodhasson, optimalizálva értékesítési stratégiáját és növelve a vásárlói elégedettséget.

Projektek értékesítése

Emelje fel szolgáltatását azzal, hogy fotóprojekteket kínál, például fotókönyveket vagy naptárakat, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy személyre szabott kollekciókat vagy az Ön által összeállított terveket vásároljanak. Ezek a projektek bármely galériában vagy algalériában bemutathatók, és lehetőség van a megjegyzések vagy visszajelzések funkció aktiválására. Ez az interaktív megközelítés lehetővé teszi, hogy a projekt véglegesítése és bemutatása előtt hatékonyan gyűjtsön visszajelzéseket az ügyfelektől, biztosítva, hogy az ügyfelek elvárásai teljesüljenek vagy meghaladják azokat.

Semleges URL

Ossza meg munkáit egy semleges URL-címmel, amely a márkájára összpontosít, például https://photo-portal.shop/share/gallery_code/ a galériákhoz és https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ a profiloldalához. Ez a funkció rugalmasságot biztosít abban, hogy galériáit biztonságosan megoszthassa egy hivatkozáson keresztül, opcionális regisztrációval vagy jelszavas védelemmel, így a hozzáférés az Ön egyedi igényeihez igazítható, és az adatvédelem és a biztonság is megmarad.

Egyéni e-mailek

Egyszerűsítse a kommunikációt azzal a lehetőséggel, hogy testreszabott e-maileket és emlékeztetőket küldhet különböző munkafolyamatokban az egyes galériák vagy algalériák számára. Ossza meg hatékonyan a galériákat a kiválasztott csoportokkal vagy egyéni kapcsolattartókkal, az információk gyors terjesztése érdekében e-mail sablonokat használva. Ezzel a funkcióval jelentős időt takaríthat meg, így többet koncentrálhat a fotózásra és kevesebbet az adminisztratív feladatokra.

Responsive Mobile Design

Garantálja, hogy galériái minden eszközön kifogástalanul nézzenek ki az okostelefonokon való optimális megjelenítéshez igazodó dizájnnal. Válasszon a különböző elrendezési lehetőségek közül, mint például az egy vagy két oszlopos elrendezés mobileszközökön, és állítsa be a képek megjelenítési stílusát, hogy megfeleljen a mobileszközökről rendelni kívánó ügyfelek akár 90%-ának.

Különböző galéria minták

Személyre szabhatja munkái bemutatását különböző galéria elrendezésekkel, beleértve a vízesést, a négyzeteket, a művészeti táblát vagy a nagyobb képernyőkhöz alkalmas lekerekített módokat. Válasszon a sötét és világos háttérstílusok közül, hogy kiegészítse a fényképeit, és biztosítsa, hogy munkája a vizuálisan legvonzóbb módon kerüljön bemutatásra.

Visszajelzések

Fokozza a munkafolyamatot a galérián belüli vásárlói visszajelzésekkel, színkódolt értékelési rendszer (zöld, narancssárga, piros) és visszajelző gombok segítségével. Könnyítse meg az ügyfélkommunikációt és egyszerűsítse a kiválasztási folyamatot a színjelentések - például zöld a jóváhagyás, narancssárga a szerkesztés és piros az elutasítás - egyeztetésével, ami lehetővé teszi a gyors szűrést és döntéshozatalt.

Megjegyzések

A fényképekhez vagy galériákhoz fűzött megjegyzések engedélyezésével dinamikus közösséget alakíthat ki munkái körül. A moderálási funkciók segítségével a kommenteket még az élesítés előtt átnézheti, engedélyezheti a válaszokat, és a lájkok révén ösztönözheti az elköteleződést, így interaktív és befogadó teret hozhat létre közönsége számára.

Kívánságlista

Javítsa a vásárlói élményt azzal, hogy lehetőséget biztosít vásárlóinak arra, hogy képeket gyűjtsenek egy kívánságlistába. A kívánságlista elmentéséhez az ügyfél rövid regisztrációja szükséges, hogy láthassa, ki tette fel a képeket a kívánságlistára. Ily módon javíthatja mind a szolgáltatás minőségét, mind pedig vállalkozása növekedési lehetőségeit.

Rugalmas letöltési lehetőségek

A Saal Photo Portal segítségével teljes mértékben Ön döntheti el, hogyan töltheti le képeit. Egyes fájlokat vagy egész galériákat adhat ki eladásra. Lehetősége van arra is, hogy ingyenes letöltéseket kínáljon, és képeit közvetlenül a Photo Portalon keresztül ossza meg ügyfeleivel. Fedezze fel a különböző lehetőségeket, és szabja ajánlatát az egyéni üzleti modelljének megfelelően.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!