A kiállítások fejlesztése a Photo Portal segítségével: QR-kódok, feliratok, PDF/CSV exportálás

Kiállítások

Könnyű kiállítás-értékesítés konverzió

QR-kód és felirat generátor

Mutassa be a Saal Digital nyomtatott munkáit egy fizikai galériában vagy stúdióban, és kínálja fel a helyszíni látogatóknak, hogy egy QR-kódot beolvasva közvetlenül a Photo Portalról rendelhetnek másolatokat. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a szerző nevét, a kép címét és leírását tartalmazó feliratot generáljon egy QR-kód mellett, amely közvetlenül az online galériaképhez vezet, készen a vásárlásra. Híd a fizikai megjelenítés és a digitális értékesítés közötti szakadékot könnyedén áthidalhatja.

PDF és CSV exportálás

Biztosítsa a galéria látogatóinak könnyű hozzáférését a kiállított művek beolvasásához és megrendeléséhez a QR-kódokkal ellátott feliratok PDF formátumban történő exportálásával, amelyek kinyomtathatók és a műalkotások mellé helyezhetők. Ha a feliratok tervezési lehetőségeink nem felelnek meg az Ön igényeinek, a CSV exportálási lehetőség lehetővé teszi, hogy külső szoftver segítségével testre szabja a feliratokat és a QR-kódokat, így teljes körűen ellenőrizheti, hogyan jeleníti meg az eladási indítékokat a kiállított művek mellett.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!