Egyedi ingyenes profil oldalak: Galériák és projektek bemutatása | Photo Portal

Profil oldal

Mutassa be stílusát és portfólióját

Márkás profil oldal

Biztosítson egy márkás URL-címet a semleges photo-portal.shop domain alatt, amely az Ön által kiválasztott oldal nevével testre szabható. Ez a link megkönnyíti a közvetlen hozzáférést nyilvánosan elérhető műveihez és fotóihoz, és tökéletes a közösségi médiában, a weboldalon vagy a névjegykártyákon található QR-kódokon keresztül történő megosztáshoz. Egyszerűsített módja annak, hogy a potenciális ügyfeleket összekapcsolja munkáival.

Info és megjelenés testreszabása

Testre szabhatja profilja megjelenését a logó feltöltésével, a fejléc kiválasztásával és egy személyes munkaleírás hozzáadásával. A szélesebb körű kapcsolatteremtés érdekében építse be elérhetőségi adatait és linkelje be közösségi médiaoldalait. Válasszon a különböző sablonok közül, amelyeket a mobil és asztali eszközökön való optimális megjelenítéshez terveztek, így fokozva online jelenlétét.

Galériák és projektek közzététele

Az egyes galériák vagy projektek ügyfelekkel való megosztásán túlmenően integrálja ezeket a fő profiloldalába. Ellenőrizze a hozzáférési beállításokat a nyilvános láthatóság biztosítása érdekében, vagy védje őket jelszavakkal. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy kezelje, hogyan mutassa be munkáit, és hogyan férjen hozzá a szélesebb közönség.

Online portfólió

Alakítsa át profiloldalát dinamikus online portfólióvá, bemutatva fotós, illusztrátor vagy művész tehetségét. Szervezze és ossza meg gyűjteményeit könnyedén, és alkalmazzon vízjeleket szellemi tulajdonának védelme érdekében. Ez a digitális vitrin elegáns megoldás arra, hogy munkáit potenciális ügyfelei és a szélesebb online közösség számára is bemutassa.

Bejelentkezési terület (hamarosan)

Növelje a biztonságot és egyszerűsítse a hozzáférést az ügyfelei számára kialakított bejelentkezési területtel. Ha ügyfelei elfelejtenék egyedi galéria URL-címüket vagy QR-kódjukat, ez a funkció egyszerű és biztonságos átjárót biztosít a galériájukhoz. Egyszerű bejelentkezéssel visszanyerik a védett galériáikhoz való hozzáférést, így biztosítva a zökkenőmentes és biztonságos böngészési élményt. Ez a központi hozzáférési pont leegyszerűsíti a navigációt, és megerősíti a megosztott tartalmak biztonságát.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!