Dinamikus projektek és sablonok tömeges testreszabáshoz | Photo Portal

Sablonok és dinamikus projektek

Könnyed tömeges projekt testreszabás

Helytartók

A helytartók lehetővé teszik a dizájn testreszabását szabványos és egyéni mezőkkel, amelyeket egyszerűen kitölthet CSV vagy Excel adatokkal. A sablonokban ügyfelei közvetlenül a tervezési felületen személyre szabhatják ezeket a helyőrzőket, kezelve a megrendelést és a fizetést. Eközben a dinamikus projektek lehetővé teszik a dinamikus tartalom Excel-listából történő bevitelét, így egyszerűen, tömegesen hozhat létre személyre szabott megrendeléseket. A szabványos mezők jellemzően neveket és címeket tartalmaznak, míg az egyéni mezők bármi lehet, amit Ön definiál, megkönnyítve az egyedi projektkimeneteket minden egyes ügyfél számára.

Több cím teljesítése

Ez a funkció egyszerűsíti a dinamikus projektek folyamatát, lehetővé téve az egyedi projektmásolatok konkrét címekre történő szétosztását. A szállítási adatokat tartalmazó CSV-fájl feltöltésével biztosíthatja, hogy minden egyes egyedileg testre szabott nyomtatott példány hatékonyan eljusson a címzetthez, ami tökéletes az egyedi fotótermékek széles körű terjesztéséhez.

Tömeges projekt létrehozása

A tömeges projekt létrehozása a Dynamic Projects egyik sarokköve, amely lehetővé teszi számos projektmásolat létrehozását egyedi adatokkal Excel vagy CSV formátumból. Ez ideális az olyan elemek, mint például az esküvői meghívók személyre szabásához az egyes vendégek nevével, egyszerűsítve a létrehozási folyamatot a személyre szabás és a terjesztés automatizálásával.

Alkotó és alkalmazó (hamarosan)

A sablonok alapvető szempontja, ez a funkció lehetővé teszi egy projekt sablon létrehozását rögzített és testreszabható elemekkel. A tervezők (alkotók) létrehoznak egy sablont márkaelemekkel és helyőrző elemekkel, amelyeket mások (elfogadók) tölthetnek ki személyes tartalommal. Ez különösen hasznos azon vállalkozások számára, amelyek olyan márkás árucikkeket szeretnének kínálni, amelyeket az ügyfelek személyre szabhatnak, így növelve a vásárlói élményt a személyre szabott termékekkel.

CSV adatfeltöltés

Struktúrált adatok feltöltése Excelből vagy táblázatokból dinamikus projektekben való felhasználásra, megkönnyítve a fotótermékek tömeges testreszabását. Ez a funkció jelentős időt takarít meg azáltal, hogy automatizálja az egyes projektpéldányok egyedi adatokkal történő megszemélyesítését, például az esküvői meghívók vagy köszönőkártyák neveit.

Előnézet

Az adatok feltöltése után ez a funkció lehetővé teszi az összes generált projektmásolat részletes előnézetét. Alapvető fontosságú annak biztosításához, hogy minden példány megfeleljen a tervezési és szöveghosszúsági követelményeknek, és végső ellenőrzést biztosít a tömeges létrehozás és terjesztés megkezdése előtt. Ez a lépés biztosítja, hogy a végtermék tökéletesen megfeleljen az Ön és ügyfelei elvárásainak.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!