Mit kell eladni a Photo Portalban: Termékkészletek, fotókönyvek, nyomatok...

Adjon el többet kiváló minőségű fotótermékekkel

Fedezze fel a galériáin keresztül kínált kiváló minőségű fotótermékek sokaságát. Mi a Saal Digitalnál, mint az Ön mindent egyben galériarendszere és kiváló minőségű laboratóriuma, biztosítjuk, hogy ügyfelei csak a legjobbat kapják. A kézzelfogható fotónyomatoktól és fotókönyvektől kezdve a digitális letöltéseken át a kurátori termékkészletekig mi kezeljük a gyártást, a csomagolást és a szállítást, garantálva az állandó kiválóságot. Fedezze fel a lehetőségeket, és határozza meg Saal kínálatát!

Adjon el többet kiváló minőségű fotótermékekkel

Fájl letöltések

Maximalizálja bevételeit azzal, hogy közvetlenül a galériáján keresztül kínál fájlletöltéseket. Egyetlen kattintással eladhat egyedi képeket különböző felbontásban vagy egész galériákat. Állítsa be saját árait - minden cent közvetlenül Önhöz kerül, jutalék nélkül. Még a platformon kívüli közvetlen tranzakciók esetén is kínálhat azonnali letöltéseket további fizetés nélkül, így biztosítva kényelmet Önnek és ügyfeleinek.

Termékkészletek

Készítsen egyedi termékkészleteket ügyfelei igényeinek megfelelően a fizikai fotótermékek és a digitális letöltések kombinálásával. Kínáljon egyedi csomagokat fizikai termékekkel, amelyek tartalmazhatnak kiválasztott számú digitális letöltést, vagy biztosítson hozzáférést a teljes galériához, így ügyfelei rugalmasan választhatják ki a tökéletes emlékcsomagot.

Fotókönyvek

Hozzon létre és ossza meg a fotózásokhoz igazított, egyedi fotókönyv-projekteket, amelyek számos formátumban és papíron elérhetők. Válasszon a standard vagy professzionális vonalaink közül, amelyekhez kiváló borítóválaszték és elegáns díszdobozok tartoznak, hogy munkáit kifinomultan mutathassa be. Tegye őket galériákba és algalériákba.

Fali művészet

Hagyja, hogy ügyfelei kedvenc pillanataikat szemet gyönyörködtető faliképekké alakítsák át. Galériájában olyan felületek közül választhat, mint a hagyományos vagy csiszolt fém, akril, PVC vagy vászon. Válassza az olyan lehetőségek bemutatását, mint a falra szerelhető, keretbe illeszthető vagy fából készült akasztók, lehetővé téve ügyfelei számára, hogy kiváló minőségű, tartós művészeti nyomatokkal személyre szabhassák terüket.

Nyomtatások

Adjon ügyfeleinek számos választási lehetőséget a fotónyomatokhoz, a klasszikus fényes, matt vagy selyem kivitelektől kezdve az olyan kreatív lehetőségekig, mint a RetroPrints, matricák, mágnesek vagy akril kijelzők. Válassza ki a galériáiban felkínálandó formátumokat és kiviteleket, így biztosítva teljes körű ellenőrzést a nyomtatási termékkínálat és az árképzés felett.

Poszterek / FineArt

Kínáljon nagyméretű nyomatokat klasszikus fényes, matt vagy selyem valódi fotópapírból, vagy válasszon művészi Hahnemühle FineArt papírokat galériái számára. A bemutatás és értéknövelés érdekében kínáljon kereteket és fa akasztókat. A termékek egyszerű képnyomatokként is értékesíthetők, vagy egyedi projektként, egyedi árképzéssel tervezhetők, sokoldalúvá téve kínálatát.

Kártyák

Készítsen személyre szabott kártyaprojekteket, amelyek tökéletesek a baba bejelentésekhez, esküvőkhöz, kommunióhoz vagy ünnepi üdvözletekhez. Az egyes témákhoz igazított, könnyen használható tervezési sorainkkal az egyedi projekt elkészítése gyors és egyszerű. Ajánlja fel ezeket a különleges gesztusokat ügyfeleinek, lehetővé téve számukra, hogy örömteli alkalmaikat gyönyörűen megtervezett kártyákkal osszák meg.

Fényképes ajándékok

Lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy a fényképes ajándékok változatos választékával felelevenítsék kedves emlékeiket. A bögréktől és rejtvényektől a bevásárlótáskákig és lábtörlőkig széles választékunk mindenki számára kínál valamit. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy bővítse termékkínálatát, és személyre szabott tárgyakat kínáljon ügyfeleinek, amelyeket maguk is élvezhetnek, vagy amelyeket átgondolt ajándékként megoszthatnak barátaikkal és családtagjaikkal.

Fotónaptárak

Egyedi tervezésű fotónaptár-projektekkel a különleges fotózásokból egész éves emlékeket varázsolhat. Legyen szó fali, asztali vagy családi naptárakról, felhasználóbarát tervezőeszközeink, a dátumtáblák változatos kialakítása és a papírválaszték lehetővé teszi, hogy minden naptárat ügyfele igényeihez igazítson. A naptárak felajánlása szezonális lehetőség arra, hogy értéket adjon hozzá, és egész évben lekösse ügyfeleit a munkájával.

Get 35 % ki, mint egy szakember

Regisztráljon profi fiókra, és kapjon 35 % kedvezményt a Saal Digital listaárából a galériáin keresztül értékesített összes fotótermékre. Nincs díj, nincs lejárat, és a kedvezmény automatikus alkalmazása a regisztrációkor.