Fedezze fel Súgóközpontunkat és GYIK-jeinket | Saal Photo Portal

Szerezze meg a szükséges támogatást

Akár gyors válaszokat keres a GYIK-ben, akár mélyreható útmutatást a Súgóközpontban, akár személyre szabott támogatást a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, mi azért vagyunk itt, hogy a Photo Portállal kapcsolatos tapasztalatai zökkenőmentesek és sikeresek legyenek.

Szerezze meg a szükséges támogatást

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Ki használhatja a Fotóportált?

A Fotóportált olyan fotósok, tervezők, digitális művészek és vállalkozások számára tervezték, akik digitalizálni szeretnék szolgáltatásaikat, lehetővé téve az online galériák és megrendelések létrehozását a bevételek növelése érdekében. Marketingautomatizálási eszközöket és speciális munkafolyamatokat kínál a fotósok számára, növelve a termelékenységet. Emellett tároló- és megosztási platformként is szolgál az ügyfelektől érkező visszajelzések összegyűjtéséhez. A platform a felhasználási esetek széles skálájának ad helyet.

Milyen típusú fotós vállalkozásokat támogat?

Eszközünk ideális a stúdiófotózáshoz, portrékhoz, esküvőkhöz, családi, baba, illusztrációs, tájképek, utazási és egyéb fotózáshoz. Speciális munkafolyamatokat kínálunk, például fotófeladatokat és QR-kódgalériákat, hogy automatizáljuk a képválogatást olyan nagy volumenű fotózási munkákhoz, mint az óvodai és iskolai fotózás, sport, rendezvények és koncertek.

A galériák védhetők meghatározott felhasználói hozzáféréshez?

Igen, a galériákhoz való hozzáférést háromféleképpen biztosíthatja: a felhasználó regisztrációját és bejelentkezését megkövetelve, a galériákat jelszóval védve, vagy egy közvetlen linket megosztva egy adott kóddal a felhasználó számára kizárólagos hozzáférést biztosítva.

Hogyan működik a kifizetés, és kapok-e számlát?

Az elszámolások részben részletes havi megrendelés-, árbevétel- és nyereségösszesítőket láthat. A hónap közepén egy elszámolási számlát állítunk ki, amely tükrözi a nyereségét, és amelyet automatikusan átutalunk az Ön által kiválasztott kifizetési módra, legyen az bankszámla vagy PayPal.

Hogyan működik a számlázás a végfelhasználó számára?

Mi kezeljük a számlázást, beleértve a számlák testreszabását az Ön logójával, és kezeljük a fizetési folyamatokat, hogy kiküszöböljük az Ön számára felmerülő díjakat. A számlákat automatikusan elküldjük a végfelhasználónak a szállítási visszaigazolással együtt.

Eladhatok letöltött fájlokat?

Igen, támogatjuk a fájlletöltéseket különböző felbontásokban, termékkészletekben vagy teljes galéria letöltési csomagként, a letöltésekből származó összes bevétel közvetlenül Önhöz kerül.

Mennyi a tipikus átfutási idő a szállításra, és ki fizeti azt?

A szállítási idő változó, általában egy hét körül van a legtöbb országban, a konkrét részletek országonként elérhetők a weboldalunkon. Általában a végfelhasználó fedezi a szállítási költségeket, de a Saal Prio ügyfelei és ügyfeleik ingyenes szállítást élveznek a 3.700 Ft címen keresztül érkező megrendelések esetén.

Tényleg ingyenes a Fotóportál használata?

Igen, a Photo Portal technológia használata nem jár díjjal, és a felhőalapú tároláshoz ingyenes csomagot kínálunk. Költségek csak akkor merülnek fel, ha a végfelhasználók fotótermékeket rendelnek, míg a letöltésekből származó összes bevétel az Öné marad.

Törli a galériákat és projekteket egy bizonyos időszak után?

Nem, nem töröljük az adatait mindaddig, amíg aktív tervét fenntartja velünk, hasonlóan a piacon lévő más felhőalapú tárolási megoldásokhoz.

Hogyan kezeli a GDPR-t és a biztonságot?

Az Ön adatait titkosítjuk és biztonságosan tároljuk Németországban, az európai jogszabályoknak megfelelően. Adatkezelési megállapodást nyújtunk, amelyben részletezzük a személyes adatok kezelésére vonatkozó eljárásainkat és az adatvédelem érdekében alkalmazott biztonsági intézkedéseket.

Súgóközpont: Utasítások és tippek minden funkcióhoz

A Súgóközpontban átfogó utasításokat és gyakorlati tippeket talál minden funkcióval kapcsolatban. Akár új vagy tapasztalt, részletes, lépésről lépésre követhető utasításaink minden lépésnél segítenek.

Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattalcheck
Az Ön elérhetőségi adatait sikeresen elküldtük. Köszönjük üzenetét.

Get 35 % ki, mint egy szakember

Regisztráljon profi fiókra, és kapjon 35 % kedvezményt a Saal Digital listaárából a galériáin keresztül értékesített összes fotótermékre. Nincs díj, nincs lejárat, és a kedvezmény automatikus alkalmazása a regisztrációkor.