A kiállítások felirata

A kiállítások felirata

Ez a funkció nagyon hasznos a kiállítások esetében, mivel lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy közvetlenül megvásárolják a fényképeit a fényképhez kapcsolódó QR-kód egyszerű beolvasásával. Ha szeretné, hogy a fényképeket egyszerűen egy QR-kód beolvasásával tegye elérhetővé, akkor ezt a galériában a Felirat létrehozása funkcióval teheti meg. Mielőtt erre a lehetőségre kattint, a galériában lévő képekhez címet és leírást adhat, így ezek az információk megjelennek a QR-kód mellett a kártyákon. Ehhez válasszon ki egy fényképet a galériából. A jobb oldali menüben a fotóról szóló információk és különböző funkciók jelennek meg. A Részletek alatt találja a helyet, ahol ha szeretné, címet és leírást adhat a képhez. Ha ezeket kitöltötte, kattintson a Módosítások mentése gombra. Ha nem ad címet a képhez, az alapértelmezett fájlnevet fogja használni.

Image details in the gallery view

A Feliratok létrehozása funkció két helyen található: A galériában, a kívánt galéria 3 pont gombjára kattintva.

Display options in the gallery

A galériában, kiválasztott kép nélkül, a jobb oldali menüben, a funkciók alatt található.

Options within the gallery

Ha a Felirat létrehozása (kiállításokhoz) gombra kattint, különböző lehetőségek jelennek meg a kártya információinak és megjelenésének testreszabására, valamint egy előnézeti képet is láthat a megjelenésről. A beolvasandó QR-kód mellett a kártyák tartalmazzák a művész nevét, amely a fiók Profil és oldalbeállítások részében található, valamint a kép címét, amelyre utal. Opcionálisan a kép leírását is megadhatja.

Export caption data menu

A galériában található összes fotókártya PDF formátumú letöltéséhez a hozzájuk tartozó QR-kóddal együtt egyszerűen kattintson a Nyomtatható PDF-fájl letöltése gombra. A galéria minden egyes képének megfelelő összes kártyát tartalmazó PDF letölthető, kinyomtatható és bárhol felhasználható. A megfelelő galériainformációkat tartalmazó CSV-fájlt is letöltheti a lap (CSV) letöltése gombra kattintva. A CSV-fájl segítségével létrehozhatja és megtervezheti saját feliratát.