A projektekre vonatkozó különleges feltételek

A projektekre vonatkozó különleges feltételek

Ha nagyobb mennyiségű projektet tervez, és legalább öt darabot szeretne értékesíteni, kérhet különleges feltételeket, hogy személyre szabott ajánlatot kapjon. Ehhez nyissa meg a Értékesítési beállítások azt a projektet, amelyre a különleges kedvezményt szeretné igénybe venni. Itt talál egy Különleges feltételek kérése gombot.

Értékesítési beállítások

Erre kattintva megjelenik a Különleges feltételek űrlap. A következő információkat kell megadnia:
Egyedi mennyiség: Adja meg a kívánt mennyiséget; vegye figyelembe, hogy a különleges feltételek esetében a minimális mennyiség 5 darab.
Kezdeti dátum: Válassza ki, hogy mikor szeretné elkezdeni az értékesítést.
Végdátum: Válassza ki, hogy mikor szeretné befejezni az értékesítést.
Kereskedelmi vagy nonprofit: Válassza ki, hogy a kért különleges feltételek kereskedelmi vagy nonprofit célokat szolgálnak-e.
Leírás: Adjon meg részletes információkat a különleges feltételekre vonatkozó kéréséről.
Az űrlap elküldéséhez be kell jelölnie a négyzetet, hogy megerősítse hozzájárulását személyes adatainak feldolgozásához.
Ha minden szükséges mezőt kitöltött, kattintson a Létrehozás gombra.

Különleges feltételek

Az Értékesítési beállításokban a státusz feldolgozásra váróvá változik, és Ön kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a Különleges feltételek iránti kérelme beérkezését.

Különleges feltételek jóváhagyva

Ellenőrizzük, hogy milyen különleges feltételeket tudunk Önnek felajánlani. A jóváhagyást követően kap egy e-mailt az adott projektre vonatkozó különleges feltételekkel. Ezután a jóváhagyott feltételek alapján kedvezményes árat kap. Miután a különleges feltételeket elmentettük a projektjébe, beállíthatja az eladási árat, és láthatja a bevételeit. Most már készen áll a projekt megosztására és értékesítésére. Felhívjuk figyelmét, hogy a projekt törlése eltávolítja a különleges feltételeket, és újra kell kérnie azokat.