Csoportos galériák

Csoportos galériák

Az egyéni galériák létrehozása mellett létrehozhat csoportos képekhez galériákat is, amelyek az összes egyéni QR-galériából elérhetők. Ez lehetővé teszi, hogy bármelyik résztvevő megrendelhesse a csoportképeket. Ennek beállításához kattintson a Hozzáadás gombra, majd válassza az Új csoportgaléria hozzáadása lehetőséget. Ez létrehoz egy csoportgalériát, ahová feltöltheti a közös fotókat.

Csoportos galéria

Ha képeket szeretne hozzáadni ehhez a csoportos galériához, kattintson a Szerkesztés gombra a galéria megnyitásához. A galérián belül kattintson a Hozzáadás gombra, majd válassza a Képek hozzáadása lehetőséget, és válassza ki azt a helyet, ahol a csoportképeket tárolja, hogy feltölthesse azokat.

Alapértelmezés szerint a csoportgaléria a szülőgaléria beállításait örökli. Megjegyezzük, hogy a csoportgalérián belül a Értékesítési beállítások gombra kattintva és a Örökölje a szülői galéria beállításait jelölőnégyzet eltávolításával más beállításokat is beállíthat. Ezután engedélyeznie kell a rendezését és konfigurálnia kell a beállításait, lehetővé téve, hogy eltérő árlistát állítson be, ha szeretné.