E-mail beállítások

E-mail beállítások

A személyre szabottabb kommunikáció érdekében lehetőség van a Photo Portálon keresztül küldött e-mailek tárgysorának és információinak testreszabására. Ezek a beállítások az Értékesítési panelben találhatók.

E-mail beállítások

Alapbeállítások

Az alapvető e-mail adatokat az alábbiak szerint konfigurálhatja:

A feladó neve: Adja meg a nevet, amelyet a címzettek látni szeretnének.
E-mail válasz a következő címre: Adja meg az e-mail címet, amelyre a válasz elküldésre kerül.
E-mail aláírás: Adja meg az aláírást, amely minden e-mailben megjelenik.

Az Ön logója az e-mailekhez

Személyre szabhatja e-mailjeit logójának hozzáadásával. A logót JPEG fájlként kell feltölteni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megengedett maximális magasság 75 pixel. Ha a feltöltött kép meghaladja ezt a magasságot, akkor a rendszer automatikusan kicsinyíti. A Mintafájlok letöltése gombra kattintva letölthet egy mintafájlt.

A logó feltöltéséhez kattintson a Kép feltöltése gombra. A feltöltés után megjelenik a Kép szerkesztése gomb, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén módosíthassa a képet.

Az e-mail beállítások testreszabása után ne felejtse el a Mentés gombra kattintva elmenteni a módosításokat. Javasoljuk, hogy a Teszt e-mail küldése gombra kattintva küldjön egy teszt e-mailt. Ez lehetővé teszi, hogy egy teszt e-mailt kapjon a postaládájába, és megbizonyosodjon arról, hogy minden az elvárásoknak megfelelően néz ki.