Egy cikk átalakítása

Egy cikk átalakítása

Lehetőség van egy fotócikk átalakítására, ha már megtervezték. Ez nagyon hasznos lehet, ha különböző méretű változatokat szeretne létrehozni. Például, ha létrehoz egy 30 x 30-as Professional Line-t, és szeretne egy kisebb, 21 x 21-es változatot ajándékba adni. Egy másik példa egy naptár tervezésekor hasznos lehet, ha különböző változatokat hozhat létre, amelyek különböző dátumokat tartalmaznak.

Amikor az átalakítandó projektet megnyitja a Tervezőben, a jobb oldali oszlopban megjelenik egy Cikk feliratú gomb. Erre kattintva a tervezendő terméktől függően különböző paraméterek jelennek meg, amelyeket a cikkben módosítani lehet. Ha például egy fotókönyvet tervez, akkor megváltoztathatja a borítófelületet, a szóróanyagokat és hozzáadhat egy ajándékdobozt.

Article menu in designer

Ha egy cikket másikká szeretne átalakítani, például a Fotókönyv méretének megváltoztatásához, kattintson a jobb alsó sarokban található cikk átalakítása gombra. Ekkor egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely arról tájékoztatja, hogy a módosításokat nem lehet visszacsinálni. Ezért célszerű elmenteni a projektet, mielőtt folytatná.

Product selection window

A cikk átalakítása hatással lesz a fényképek pozíciójára és méretére. A legjobb, ha azonos képarányú cikket választ.

Converted article with Article right menu displayed

Az átalakítandó cikk kiválasztása után megnyílik a projekt. Az új cikket ellenőrizni kell, hogy minden a kívánt módon legyen. Ha ellenőrizte, ne felejtse el más névvel elmenteni. Ez megkülönbözteti majd a korábban létrehozott cikktől.

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: