Előnézeti mód

Előnézeti mód

A projekt véglegesítése előtti áttekintés elengedhetetlen ahhoz, hogy a projekt hibátlan legyen, és megfeleljen az elvárásoknak. A projekt átfogó áttekintéséhez javasoljuk, hogy a felső menüben található Előnézet gombra kattintva végezze el a projekt optimális végső ellenőrzését.
Az Előnézet módban az Ön fotóterméke teljes képernyőn jelenik meg. Ez a zavartalan nézet teljes képet nyújt a fotótermékének eredményéről. A teljes képernyős megjelenítés kiküszöböli a helyesírás-ellenőrzési aláhúzásokat és a vérző vonalakat, így Ön a tartalomra összpontosíthat. A jobb alsó sarokban található nagyítóra kattintva vagy a mezőben egy érték kiválasztásával nagyíthat és kicsinyíthet is. A nézet alapértelmezés szerint Auto beállítású, amely a terméket az Ön képernyőméretéhez igazítja. A részletek nagyobb méretben történő vizsgálatához azonban ráközelíthet.

Előnézet mód

Többoldalas termékek esetén a fotótermék mindkét oldalán található nyílra kattintva, vagy az oldalakra kattintva az alsó menüben található menüből könnyen navigálhat az oldalak között.
Ha készen áll a tervezőhöz való visszatérésre, kattintson a bal alsó sarokban található Vissza a tervezéshez gombra.

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: