Email sablonok

Email sablonok

Itt létrehozhat e-mail sablonokat, hogy optimalizálja a kapcsolattartókkal való kommunikációt, időt takarítva meg és csökkentve az ismétlődő gépelést.

Új e-mail sablon létrehozásához egyszerűen kattintson a Hozzáadás gombra. Megjelenik egy ablak, amely lehetővé teszi az új e-mail sablon létrehozását:
Cím: Adja meg az e-mail sablon címét. Ez a cím csak az Ön számára lesz látható, a kapcsolatai nem látják.
Szöveg: Itt adja meg az e-mail sablon tartalmát.
Miután kitöltötte a mezőket, kattintson a Mentés gombra. A létrehozott sablon mostantól megjelenik az E-mail sablonok menüben. Annyi sablont hozhat létre, amennyire szüksége van. Ha módosítani szeretne egy sablont, egyszerűen kattintson rá, és végezze el a szükséges módosításokat. Ne felejtsen el a módosítások elvégzése után a Mentés gombra kattintani.

E-mail sablonok ablak

Az e-mail sablonok használata

Az e-mail sablonokat akkor használhatja, amikor egy galériát vagy projektet megoszt a kapcsolattartókkal. A Megosztási beállítások szakaszban a Megosztás a kapcsolatokkal opció kiválasztása és a megosztani kívánt kapcsolatok kiválasztása után megjelenik egy ablak, amelyben kiválaszthatja a sablont.

E-mail sablon kiválasztása

Itt találja az Email sablonok feliratú dobozt. Erre kattintva megjelenik a rendelkezésre álló e-mail sablonok listája, amelyek közül választhat. Ha kiválasztott egy sablont, annak tartalma automatikusan kitölti az Üzenet mezőt. Ezt követően szükség szerint szerkesztheti azt. Ne felejtsen el az Üzenet küldése gombra kattintani, hogy elküldje az üzenetet a kiválasztott kapcsolatoknak.

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: