Fiók létrehozása

Fiók létrehozása

A Saal Photo Portal egy hatékony eszköz, ahol teljesen testreszabható módon tárolhatja, rendszerezheti, megoszthatja és értékesítheti fényképeit, projektjeit és fotótermékeit. Lehetővé teszi, hogy minden munkáját egy helyen központosítsa: visszajelzéseket kapjon az ügyfeleitől, többféleképpen védje képeit, ellenőrizze az eladásra kínált termékek végső árát stb. Mindezt úgy, hogy a képek jogai mindenkor megmaradnak, jutalékok és díjak nélkül.

A fiók létrehozásához fel kell lépnie a weboldalra, és a Fiók létrehozása gombra kell kattintania.

Website create account button

Miután kitöltötte személyes adatait, kap egy e-mailt egy kóddal, amellyel megerősíti fiókját. Egyszerűen írja be a kódot a Photo Portalba, és már kész is. A fiókja létrejön.

Account creation menu

Most már csak a szükséges adatokat kell kitöltenie, hogy elkezdhesse az értékesítést. Ehhez kattintson az Értékesítések menüpontra. Az első kattintáskor egy lépésről lépésre haladó varázslót fog látni, amely segít kitölteni az összes szükséges információt a fiók beállításához és az értékesítésre való felkészüléshez. A személyes adatai kitöltésével kezd.

Wizard first steps

Ezután meg kell erősítenie az adatkezelési megállapodást, amely meghatározza azokat a feltételeket, amelyek alapján az Ön nevében személyes adatokat kezelünk. A megerősítést követően a szerződés PDF formátumú példányát elküldjük az Ön e-mail címére.

Data processing agreement

Ezt követően Ön testre szabhatja a fiókja beállításaival és ügyfelei megrendeléseinek kezelésével kapcsolatos különböző paramétereket. Ha szeretné, később is kitöltheti ezeket az információkat, ha a Skip this step (Ezt a lépést kihagyni ) gombra kattint. Mindezek a beállítások bármikor módosíthatók az Értékesítésekből.

Skip wizard

Ha a teljes varázslót elvégezte, fiókja készen áll arra, hogy elkezdje a képek feltöltését, értékesítésre bocsátását és a pénzkeresést. Ha bármelyik lépést kihagyta, akkor az Értékesítések menüpontban megjelenik egy teendők listája, amelyet még el kell végeznie, mielőtt megkezdheti a képek értékesítését.