Fiók létrehozása

Fiók létrehozása

A Saal Photo Portal egy hatékony eszköz, ahol teljesen testreszabható módon tárolhatja, rendszerezheti, megoszthatja és értékesítheti fényképeit, projektjeit és fotótermékeit. Lehetővé teszi, hogy minden munkáját egy helyen központosítsa: visszajelzéseket kapjon az ügyfeleitől, többféleképpen védje képeit, ellenőrizze az eladásra kínált termékek végső árát stb. Mindezt úgy, hogy a képek jogai mindenkor megmaradnak, jutalékok és díjak nélkül.

A fiók létrehozásához fel kell lépnie a weboldalra, és a Fiók létrehozása gombra kell kattintania. Miután kitöltötte személyes adatait, kap egy e-mailt egy kóddal, amellyel megerősíti fiókját. Egyszerűen írja be a kódot a Photo Portalba, és már kész is. A fiókja létrejön.

Fiók létrehozásának menüje

Most már csak a szükséges adatokat kell kitöltenie az értékesítés megkezdéséhez. Egy lépésről lépésre haladó varázsló segít kitölteni a fiókja létrehozásához és az értékesítéshez szükséges összes információt.
Az adatkezelési megállapodással kezd, amely meghatározza azokat a feltételeket, amelyek alapján az Ön nevében személyes adatokat kezelünk. A megerősítést követően a szerződés PDF formátumú példányát elküldjük az Ön e-mail címére.

Adatfeldolgozási megállapodás

Ezt követően testre szabhatja a fiókja beállításaival és az ügyfelei megrendeléseinek kezelésével kapcsolatos különböző paramétereket. Ha szeretné, később is kitöltheti ezeket az információkat, ha a Skip this step (Ezt a lépést kihagyni ) gombra kattint. Mindezek a beállítások bármikor módosíthatók az Értékesítésekből.

Varázsló kihagyása

Ha a teljes varázslót befejezte, fiókja készen áll arra, hogy elkezdje a képek feltöltését, értékesítésre való felajánlását és a pénzkeresést. Ha bármelyik lépést kihagyta, akkor az Értékesítési panelen megjelenik egy teendők listája, amelyet el kell végeznie, mielőtt elkezdheti a képek értékesítését.