Gyors útmutató: Galéria létrehozása, megosztása, értékesítése

Gyors útmutató: Galéria létrehozása, megosztása, értékesítése

Íme egy egyszerű, lépésről lépésre követhető útmutató egy galéria létrehozásához és megosztásához. Minden lépéshez megtalálod a megfelelő bejegyzéseket is, részletes magyarázatokkal:

  1. Lépjen a Galériák menübe, és kattintson a Hozzáadás gombra. Írja meg a galéria címét, és kattintson a Létrehozás gombra.
  2. A galériája mostantól létrejön, és üres a Galériák menüben. Kattintson rá a megnyitásához.
    Galériák menü
  3. Kattintson a Hozzáadás gombra, majd a Képek hozzáadása gombra a helyi eszközről vagy online forrásból származó fényképek kiválasztásához.
  4. Alapértelmezés szerint egy kép van kiválasztva Fő képként. Ezt szerkesztheti vagy megváltoztathatja a jobb oldali oszlopban a kép felett található gombokra kattintva.
  5. A galéria megjelenítésének testreszabása és az olyan funkciók, mint a vízjelek vagy a megjegyzések engedélyezése a jobb oldali oszlopban található Galéria beállításai gombra kattintva lehetséges.
  6. A megosztás engedélyezéséhez kattintson a jobb oldali oszlopban található Megosztási beállítások gombra. Ha engedélyezte, beállíthatja az olyan opciókat, mint a megosztott cím és leírás. Létrejön egy Megosztott link, amelyet a kívánt módszerrel megoszthat a kapcsolattartókkal. A megosztás aktiválásához kattintson a Mentés gombra.
  7. Engedélyezze a fényképek rendezését a galériában az Értékesítési beállítások gombra kattintva. Ha engedélyezte, kiválaszthatja az árlistát, promóciókat adhat hozzá és még sok mást. Ha mindent beállított, kattintson a Mentés gombra, hogy a galériában lévő fényképeket a beállított konfiguráció és árak szerint lehessen megvásárolni.

Galéria

Miután a galériát beállította, a Megnyitás gombra kattintva elérheti a megosztott linket, és megtekintheti a galériát. Ne feledje, hogy a galéria linkjét meg kell osztania ügyfeleivel a Beállítások megosztása menüponton keresztül vagy más előnyben részesített módon. Ha pedig a galériát vásárlásra állította be, tartsa nyitva a szemét az első megrendelésre. Az összes megrendelést az Értékesítési panelen belül a Megrendeléskezelés menüpontban követheti nyomon.