Kapcsolattartók és kapcsolattartói csoportok

Kapcsolattartók és kapcsolattartói csoportok

Kapcsolatai és kapcsolatcsoportjai közvetlenül a Photo Portalban menthetők el. Így közvetlenül a Photo Portalból küldheti el nekik képeit és projektjeit anélkül, hogy külső programot kellene használnia. A névjegyek és névjegycsoportok az Értékesítési panelen, a Kommunikáció alatt találhatók.

Kapcsolattartók

A Kapcsolatok menü az összes elmentett kapcsolattartójának listáját jeleníti meg.

Contacts menu

Egy kapcsolat felvételéhez egyszerűen kattintson a Hozzáadás gombra. Megjelenik egy menü a kapcsolat személyes adatainak hozzáadásához. Ha minden mezőt kitöltött, kattintson a Mentés gombra.

Contact information window

Az új névjegy hozzáadódik a névjegyzékhez. A névjegyre kattintva módosíthatja és kiegészítheti az adatait, vagy szükség esetén törölheti.

Ezenkívül, ha egy galéria megosztási beállításaiban aktiválva van a Regisztráció megkövetelése opció, amikor egy új felhasználó belép az adott galériába, automatikusan hozzáadódik a kapcsolatlistához, Új státusszal.

New contact created due to registration

Kapcsolattartó csoportok

A névjegycsoportok nagyon hasznosak a névjegyek csoportokba szervezéséhez, hogy elosztólistaként működjenek. A képek és projektek gyorsan megoszthatók a kapcsolatok egy csoportjával anélkül, hogy egyesével kellene őket hozzáadni.

Új kapcsolatcsoportot a Hozzáadás gombra kattintva hozhat létre. Megjelenik egy ablak az új kontaktcsoport nevének megadására. A mentést követően megjelenik a Kapcsolatcsoportok menüben.

Contact groups menu

A névjegyek egy névjegycsoporthoz való hozzáadásához lépjen a Névjegyek menübe, és kattintson a csoporthoz hozzáadni kívánt névjegyre. Minden létrehozott kontaktcsoport elérhetővé válik a Kapcsolattartói információk ablakban a jelölőnégyzet bejelölésére. Új kapcsolat hozzáadásakor is megjelennek. Egy névjegy nem korlátozható a csoportokhoz hozzáadható csoportok számában. Lehetőség van új kapcsolati csoport létrehozására is a kapcsolati információk ablakból a Hozzáadás gombra kattintva. Ha végzett, kattintson a Mentés gombra.

Contact group selected in contact

A névjegyek és a csoportos névjegyek használata

Ha galériákat és projekteket szeretne megosztani a kapcsolattartóival, nyissa meg a Megosztás beállításait.

Share gallery settings

A megosztott link megosztására több lehetőség is van. A Megosztás névjegyekkel gombra kattintva az összes hozzáadott névjegy és névjegycsoport felajánlódik kiválasztásra. Szükség esetén további kapcsolatok adhatók hozzá.

Select contacts window