Kívánságlista

Kívánságlista

Amikor ügyfelei meglátogatnak egy galériát, a felhasználók kiválaszthatják kedvenc képeiket, hogy azokat a kívánságlistájukra tegyék. Így a felhasználók létrehozhatják saját gyűjteményüket, és akkor vásárolhatnak, amikor csak akarnak. A képek kívánságlistára mentéséhez a felhasználóknak meg kell adniuk elérhetőségeiket. Ez biztosítja, hogy a kiválasztott képek biztonságosan tárolódjanak a későbbi felhasználás érdekében.

Galéria minta

A képek kívánságlistához való hozzáadásához kattintson a szívre, amely minden egyes fényképen megjelenik, amikor az egérrel a kép fölé megy. Ugyanarra a szívre kattintva a fényképet eltávolíthatja a kívánságlistáról. A kívánságlista a galéria jobb felső sarkában található, és egy szám jelzi a hozzáadott fényképek számát. Amikor az ügyfele erre a szívre kattint, az összes olyan képet látja, amely a kívánságlistához hozzá lett adva, beleértve az algalériákban kiválasztottakat is.

Kívánságlista-minta

Innen az ügyfele megvásárolhatja a képeket, és eltávolíthatja a nem kívánt képeket a kívánságlistáról. Ezenkívül, amikor a felhasználók képeket adnak hozzá a kívánságlistájukhoz, a könnyű azonosítás érdekében egy szív ikon jelenik meg a Galériában. A szívvel jelölt képre kattintva egy jobb oldali oszlop jelenik meg a kép részleteivel. Ha a részletek fülre kattint, megjelenik azoknak a felhasználóknak a listája, akik hozzáadták a képet a kívánságlistájukhoz. Ebben az oszlopban az egyes felhasználók neve mellett egy hárompontos gomb található két további lehetőséggel. A szerkesztés gombra kattintva hozzáadhatja ezt a felhasználót a névjegyeihez. A törlés gombra kattintva a kapcsolat eltávolítható a jobb oldali oszlopból. Fontos megjegyezni, hogy egy kapcsolat törlése a jobb oldali oszlopból nem érinti a felhasználó kívánságlistáját. A fénykép a felhasználó kívánságlistáján marad még azután is, hogy a kapcsolat adatait eltávolították a jobb oldali oszlopból.

A kívánságlista felhasználója

Ha egy galérián belül több fénykép van kijelölve, a jobb oldali menüben elérhető a CSV-fájl letöltése opció. Ez lehetővé teszi a felhasználó kívánságlistájához hozzáadott fényképek kiválasztását és a CSV-fájl letöltését, hogy gyorsan megtalálhassa azokat az Ön által használt külső szoftverben, például a Lightroomban.

Kívánságlista ikon értesítése

Visszajelzés gomb

A kívánságlista visszajelző eszközként is használható. A Galéria beállításaiban van egy Visszajelzés Galéria nevű opció.

Visszajelzés galéria gomb megjelenítése a galéria beállításaiban

Ha aktiválva van, a felhasználók a Kívánságlistában találnak egy Kiválasztás küldése gombot.

Válogatás küldése gomb a kívánságlistában

Erre a gombra kattintva megjelenik egy ablak, amelyben a felhasználónak meg kell adnia személyes adatait egy üzenettel együtt. Miután kitöltötte, és a beküldésre kattintott, kap egy e-mailt a vásárló üzenetével.

Küldés kiválasztása ablak

Az ügyfele által kiválasztott fényképek a megfelelő galériában jelennek meg Önnek, egy szív ikonnal jelölve.

Szív ikon a galériában