Megjegyzések

Megjegyzések

Beállíthatja és engedélyezheti a galériákhoz fűzött megjegyzéseket, így közvetlenül a fotókhoz kaphat visszajelzést az ügyfelektől. A galériához tartozó megjegyzések aktiválásához meg kell nyitnia a Galéria beállításait. Az aktiválás után új lehetőségek jelennek meg.

Gallery settings

Alapértelmezés szerint a Hozzászólások manuális közzététele ki van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy a galériához tett megjegyzések automatikusan közzétételre kerülnek. Ha aktiválja ezt az opciót, akkor minden egyes hozzászólásról e-mailt kap, és minden egyes hozzászólást érvényesítenie kell ahhoz, hogy az közzétételre kerüljön.
Engedélyezheti, hogy a hozzászólások magukhoz a hozzászólásokhoz fűzhetők legyenek, és engedélyezheti, hogy a hozzászólásokat lájkolni lehessen. Ha kiválasztotta az Önnek legmegfelelőbb opciókat, kattintson a Mentés gombra. Felhívjuk figyelmét, hogy a galériát meg kell osztani ahhoz, hogy a felhasználók megjegyzéseket hagyhassanak. Ha megnyitja a galéria megosztott linkjét, és kiválaszt egy fényképet, látni fogja, hogy elérhető egy hozzászólás gomb.

Comments button in gallery

A galériákban, ha megnyitja azt a galériát, ahol aktiválta a hozzászólásokat, egy pillantással láthatja, hogy mely fotókhoz fűztek hozzászólást.

Comment notification icons

Ha kiválasztja a megjegyzést tartalmazó fényképet, és a megjegyzések gombra kattint, akkor elolvashatja és szükség esetén törölheti a megjegyzéseket.

Comment on photo