Mini Leporello

Mini Leporello

A Mini Leporellók a Kártyák termékválasztó menüpontban találhatók. A kiválasztást követően megnyílik a konfigurátor. Több formátum közül választhat, mindegyikhez meghatározott oldalszámmal. Kiválaszthat egy mennyiséget, vagy beírhat egy számot az Egyéni mezőbe. Továbbá különböző papírtípusok közül is választhat. A konfigurálás után nyomja meg a Tervezés gombot.

Mini Leporello configurator

A Tervező megnyílik egy üres Mini Leporellóval, amelyet megtervezhet. A többi fotótermékhez hasonlóan választhat egy dizájnvonalat, kiválaszthatja az egyik sablont, és az igényeihez igazíthatja.

Mini Leporello hajtogatás, előlap és hátlap

Minden Mini Leporellónak két tervezhető területe van: Előlap és hátlap, amelyek az alsó menüben láthatók. Mindkét terület a kiválasztott konfigurációtól függően meghatározott számú oldalt tartalmaz. Az oldalakat a hajtogatási területeknek megfelelő útmutatókkal jelöljük. Vegye figyelembe, hogy az oldalak száma határozza meg a Mini Leporello elülső és hátsó részének helyzetét. A 8 és 12 oldalas Mini Leporellók esetében az elülső és a hátsó oldal ugyanazon a kialakítható területen (elülső) található.

12 pages Mini Leporello in designer

12 pages Mini Leporello folded

A 10 oldalas Mini Leporello esetében az előlap az elülső tervezési területen, a hátlap pedig a hátsó tervezési területen található.

10 pages Mini Leporello in designer

10 pages Mini Leporello folded